Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 165cm magas fiú mégis hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 165cm magas fiú mégis hol ismerkedhetne olyan lányokkal, akik tudnák a magassága ellenére is szeretni?

Figyelt kérdés

A társkeresősökön alapból szégyen, hogy ilyen alacsony vagyok, senki sem ír emiatt nekem.

Élőben meg a lányok többsége férfiszámba sem vesz, mert nekik 180cm vagy attól is nagyobb magasságnál kezdődik a férfi.

Ez így annyira reménytelen, nem tudom, hogy más alacsony fiú hogyan tudott barátnőt szerezni, de nekem nem megy, már érzem előre, hogy elutasítanak, mert alacsony vagyok és ezért már rengeteg gátlásom van, na meg az arcommal sem vagyok megelégedve, mert iszonyatosan ronda nagy orrom van.

2012. ápr. 28. 12:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

ma 20:56

Köszönöm, köszönöm! (taps)

Ja egyébként ma láttam pár kis fickót szép lánnyal, de egyik egy tetkós gyerek volt a másik meg rossz gengszert kigyúrva.

Szóval

1. állatira jó stílust szedek fel

2. kigyúrom magam

3. megeresztem a nyelvem és egoista barommá válok

2012. ápr. 28. 21:31
 12/21 anonim ***** válasza:

Igen pontosan :D Ha ezt tennéd tuti össze szednél pár csajt...

De úgyse, te még fél év múlva is itt fogsz ülni és egy újabb ilyen kérdést ki fogsz írni!

2012. ápr. 28. 22:04
 13/21 anonim ***** válasza:

jol látod a megoldást.

mondjuk nem kell legettósodni fullra, de azért szedjél magadra egy kis kommunikácios meg szociális skillt, mert mégiscsak emberekkel akarsz kefélni, nem jpg-vel

introvertált stilussal is dughatsz lányokat, de ahhoz is ki kell nyitni a szád.

2012. ápr. 28. 22:10
 14/21 anonim ***** válasza:
EMBER!!!!! Én 195cm,és 120 kg vagyok,szerinted az jobb? ? Nem rinyálni kell,már neis haragudj,hanem eljárni szórakozóhelyekre,adj magadba ÖNBIZALMAT !!!! Ismerkedj csajokkal,menj oda karold át őket,hivd meg egy italra,vagy mondhatnék még 1000 példát :) Fő az önbizalom!!!!! Hajrááá
2012. ápr. 29. 09:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Én is 165cm magas vagyok. vékony 50kg körüli.

Átlagos kinézetű!

Mégis gyönyörű barátnőm volt! 3évig. és nem azért lett vége mert alacsony és vékony vagyok. mert most is szeretjük egymást csak a megélhetés nem egyszerű és így alakult.

na mindegy A lényeg h mindenkitől azt hallatom h milyen szép barátnőm van!

És jó ízlésem van szerintem tényleg az volt!

Nem a magasság számít

Hanem az a nagy baj, hogy nincs önbecsülés és emiatt kisugárzás se!

Ahogy téged megfog egy lány kisugárzása, ugyanúgy őket is a tiéd!

Ha igényes vagy, és magabiztos, pozitív vidám pörgős életfelfogással.(még ha nem így van akkor is ezt kell láttatni ) akkor már tetszel is nekik. ezután jön a meló oroszlánrésze be kell bolondítani annyira a csajt, h elgondolkodjon rajtad. és hidd el elfogad majd. aztán utána ha ügyes vagy belátja h ez férfi nem egy tini h lye gyerek felfújt izmokkal!

2012. máj. 2. 03:16
 16/21 anonim ***** válasza:

én 166 cm 24 / F vagyok, és én már lemondtam a csajokról...

Egyedül fogok maradni. Ezt eldöntöttem.

nem tudom így elfogadni magam. Alig mozdulok ki az utcára mert egyből rosszul érzem magam, mert szinte mindenki

magasabb nálam. Az a legrosszabb amikor már más is látja

rajtam, hogy ezzel valami gond van. Már nem tudom leplezni, hogy nincsen semmi bajom...

Én tökéletesen megértelek. Kár volt megszületni.

Amúgy a szüleid miatt lettél alacsony. Senki más miatt.

Köszönd meg nekik. Én már megköszöntem...

2012. máj. 5. 11:02
 17/21 anonim ***** válasza:

[link]

neil strauss:

-zsidó

-kopasz

-alacsony(166-168 centi)

-30 elmult

-gyorsan beszél

megtanult csajozni.

2012. máj. 5. 19:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Csak az az egy kimaradt, hogy pénzes a strausskánk.. Ami felülírja a magasságot.
2012. máj. 5. 20:56
 19/21 anonim ***** válasza:

egy nevenincs iróként kezdett el csajozni, otthagyta az állását egy évre, utána meg a mystery-s tanfolyamok pénzéből éldegéltek.

nem veszitek észre, hogy mennyire szánalmas arra fogni, hogy nincs nőtök, hogy nincs pénzeket, hogy nem néztek ki elég jól vagy ilyesmik?

Ha tudnátok normálisan kommunikálni azt, amit akartok, lenne szociális készségetek, vagy legalábbis mindezeket megtanulnátok gyakorlás által, akkor lenne nőtök pénz nélkül is. Csak hát ezt nem nagyon birjátok felfogni, nem vagytok képesek elviselni az égést, a pofáraesést, annak érdekében, hogy fejlödjetek? Persze sokan inkább mennek, és kinlódnak a konditeremben, arra nem sajnálják a fájdalmat, de hogy megszólitsanak egy nőt, és beégjenek, attól meg félnek mint a haláltól.

2012. máj. 6. 17:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Lőjétek tarkón magatok komolyan!

Én gebe is vagyok meg alacsony is az arcom is be van esve!

És???? tudni kell mi kell a csajnak és nincs határ!!

És az aki azt mondja h pénz kell nekik csak. az téved!!

Nekem pénzem sincs:) szóval tényleg egy rakat szerencsétlenség is lehetnék mint az elöttem író 24 éves aki szinglin fog meghalni!

De úgy döntöttem h nekem ez nem kell. és megborotválkoztam felvettem egy szép inget, vagy egy kurväjó pulcsit, és kész megvolt az igényesség a stílus, aztán már csak a hülyeséget kell lökni nekik.!!

Csak ti kibäszott bärmok azt hiszitek h egy nem jött össze akkor soha nem fog a többi se!!

2012. máj. 8. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!