Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtam bennnetek lányok! Mind felszínesek vagytok és csak a legjobbképű, magas srácoknak adtok esélyt?
Lehet, hogy nem is a magasságod miatt utasítanak vissza, hanem mert látják rajtad, hogy túlságosan rágörcsölsz az egészre. Engedj ki egy kicsit, ne próbálkozz minden pillanatban. :)
24/l
Jhonny Depp is alacsony, mégis minden nő imádja :D
Egyébként próbálkozz be, szerinted ronda lányoknál is, mert ha csak a plázaribikkel próbálkozol ne is csodálkozz...
Ja, johnny Depp egy sztár, van pénze, még szép, hogy buknak rá. XD Ezt hagyjuk!
Ja, sajnálom, hogy újra csalódnotok kell, de a másik kedvenc kategóriátokba sem tartozom, pocakos sem vagyok.
Bizony vékony vagyok, kis szálkás izomzattal, na és alacsony, igen ettől most mind menekültök, nem baj, már megszoktam.
20:51-es vagyok.
Azzal sincs gond. A külső inkább második szempont. Az első, hogy személyiségben passzoljon az illető, megfelelő lelki partner legyen. Nézhet ki valaki bármilyen jó, lehet az ideálja a párjának, ha elüt nagyon a személyiségük, érdeklődési körük, nem találják a közös hangot.
És lehet valaki, dundi, alacsony, szemüveges (mit tartanak általánosságban hátránynak? mert ezek engem nem zavarnak, vagy csak kicsit) ha azonos az érdeklődésetek, nagyon jól kiegészítitek egymást. Ha valaki szereti a másikat, szépnek fogja látni. És akkor hol számít, hogy más mit mond?
ma 21:29
Te meg mit vigyorogsz, kárörvendőkém?!
Elárulok egy titkot ,férfi vagy.
Nekünk jobban számít egy nő külseje mint fordítva.
A nőknél legalább 30%a fellépés viselkedés.
Ha ez olyan,ahogyan most itt rinyálsz akkor lehet hogy ez a kudarcaid oka.
Dehogy rinyáltam a nőknél!
Sőt beszóltam neki, hogy rád sem érdemes több időt szánni, mindig méltóságtelejsen távoztam, miután láttam milyen beképzelt és felszínes az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!