Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csalódtam bennnetek lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtam bennnetek lányok! Mind felszínesek vagytok és csak a legjobbképű, magas srácoknak adtok esélyt?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik így van.

2012. máj. 5. 20:46
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
59%

mi a tökömnek írod ki a kérdést, ha nem érdeklünk?

szerintem nem a magasságoddal lehet a baj, hanem azzal, hogy egy nyámnyila, anyámasszony katonája vagy, aki itt rinyál GyK-n, mint egy durcás kisgyerek, akinek anyuci NEM-et mert mondani a fagyira. pff -.-"

2012. máj. 5. 21:02
 12/51 A kérdező kommentje:

ma 20:57

Hehe, hát nekem bizhtos nem. :DD

Én a természetes szépség híve vagyok.

A vicc, hogy itt neten sokan azt hazudták képeimet látva, hogy helyes vagyok, pedig a való élet enm ezt igazolta.

Sőt, én vagyok a világ legrondább fickója, most mámr azt is kijelenthetem.

Ronda vagyok és a kutyának sem kellek!

ÓÓÓ, jeeeee!!!

2012. máj. 5. 21:03
 13/51 anonim ***** válasza:
78%
Én is az ilyen magas, sportos, jóképű,frissen borotvált,szőke hajú maccsókra buktam.A férjem alacsony, pocakos,szőrös,szemüveges, nem sportol, és IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!Le nem cserélném egy homi-nyomi divatmajomra sem.Szerintem nem jó csajjal kezdtél.
2012. máj. 5. 21:04
 14/51 anonim ***** válasza:
67%
az önsajnáltatós, hisztis lányoknál egy rosszabb van: ugyanez, fiúban. grat a szüleidnek:/
 15/51 anonim ***** válasza:
én is ronda vagyok, és a kutyának se kellek... na, bumm. de nekem nem ettől van depim.
 16/51 anonim válasza:
70%

Hány éves vagy "kicsi"?

Hidd el, majd ha felnősz rájössz, hogy ez nem így van. Persze, valóban mindenki szereti a szépet. De nézni és valóban szeretni az teljesen más. Majd találkozol valakivel, aki csak téged szeret.

Ne görcsölj, csak természetesen.

Hajrá!

2012. máj. 5. 21:10
 17/51 A kérdező kommentje:

Nem érdekeltek, mi ez már, hogy csak 180cm-től férfi a férfi?

Szánalmasak vagytok, hogy így lenézitek az alacsony érző lelkű fiúkat. :/

Elegem van! Túl sok ez már nekem, eddig türelmes és kitartó voltam, de ez már sok nekem! :/

2012. máj. 5. 21:12
 18/51 anonim ***** válasza:
78%
egy kicsit nem értelek. ide felteszel egy kérdést, válaszolunk rá, aztán jól belénk rúgsz, eleve, hogy minek válaszolunk, aztán meg jobban tudod, mit gondolunk, mint mi magunk, ráadásul még be is szólogatsz.
2012. máj. 5. 21:14
 19/51 anonim ***** válasza:

Hány centi magas vagy?

Nekem meg pont a pocakos, nem túl magas srácok jönnek be.

2012. máj. 5. 21:14
 20/51 anonim ***** válasza:

20:51-es vagyok

Küldj képet magadról és meglátjuk. Nekem pl. a macis alkatúakkal sincs bajom. (Lehet ölelgetni őket :P )

A másik: hallottam olyanról, hogy a lányok olyan párt keresnek, ami valamilyen szempontból megegyezik az apjukkal (legyen ez külső, vagy valamilyen belső tulajdonság). Persze ez nem mindenkinél igaz. Na most ugye régen se voltak csak jóképű, magas srácok...

2012. máj. 5. 21:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!