Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti kit választanátok: Egy, hűséges csúnya fiút, vagy egy jóképű, menő pasit, aki csak játszik a lányokkal és megbízhatatlan?
Egy hűséges jóképűt ;))
Pont egy ilyet fogtam ki :) .. nagyon szerencsésnek érzem magam és remélem nem kell csalódnom benne ... Bízom benne és szeretem és ez fordítva is igaz :)
Csúnya fiúba is beleszerethetünk, és akkor akármilyen félisten megkörnyékezhet, nem fog minket érdekelni.
úgyhogy az első!!
11:22-es vagyok. ezt most nem a kérdezőnek írom konkrétan, de nem csak a fiúk játszhatnak a lányokkal, hanem viszont is. Amúgy ha ismerem az első fiút és egyértelmű, hogy szeretne velem kapcsolatot, akkor nem hiszem, hogy a másikat. De ehhez neked is egyértelműnek kell lenned. (már ha te vagy az az első fiú.Ha a második fiú vagy, akk szabad az utad.ha te vagy az a lány akinek választania kell, akkor döntsd el,h mire van szükséged most)
Persze mindez függ attól, hogy mennyi idősek vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!