Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjük ott hogy én 1 reménytelenül csúnya 14 éves lány vagyok aki ráadásul szemüveges de belezúgtam 1 fiúba aki naon naon. Jóképű és cuki. mások is szemet vetettek rá ugyhogy esélyem sincs. Most mitcsináljak magammal? Ti mit csinálnátok a helyemben?
Először is innék egy jó hideg italt, és elkezdenék kigyógyulni a depresszióból. Közben persze még egy-két ital.
üdv
Kedves kérdező, Ha nagyon zavar a szemüveg, próbáld ki a kontaklencsét, egyszerű a használata, én is azt használok és olcsóbb mint a szemüveg, évente kb. 40 ezer forint. SENKI sem reménytelenül csúnya, az alapozó mindent megold, és egy jó smink is, meg kellő kisugárzás. Utóbbi a legfontosabb. A lényeg a csúnyaság elkerülése érdekében: Tisztaság,(haj, köröm egyéb testrészek) Nem feltűnő smink, MAGABIZTOSSÁG(tudom, mondani könnyű)Csak akkor add fel ha már összejött valaki mással. Egyébként pedog nyugodj bele. (Nem katasztrófa ha 14 évesen nincs pasid, és nem, nem fogsz egyedül meghalni xD)
16/L
14 évesen nekem is ilyen gondom volt. Vastag szemüvegem volt, nem volt cicim és vékonyka lábaim voltak.
Aztán lett kontaktlencsém megnőttek a cicijeim és jó kis alakom lett.
Bár 14 évesen én is reménytelenül szerelmes voltam és nekem sajna nem voltak szerencséim a srácokkal, de később behoztam a lemaradást.
Mivel nem fiúztam ilyen idősen, ezért sokat olvastam és elég tájékozott voltam. Az eszemmel sok férfit megszereztem magamnak. És nem utolsó sorban olyan dumám van, hogy csak na.
Ne aggódj, mindig a rút kiskacsákból lesznek a legszebb hattyúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!