Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Jóképű de bunkó, ribanc vagy rendes de csúnya pasi?
rám azt mondják, h helyes vagyok, de bunkó :D
én tudom, h mikor vagyok bunkó, de akkor megérdemli :/
ezért nemértem...
81% hány éves vagy?
Én pl. nem vagyok az, soha nem feküdtem le senkivel egyéjszakásban, sőt pénzért sem álltam ki és gazdag fószerokkal sem jöttem össze.
Mindössze egy kapcsolatom volt és 26 vagyok.
De normális pasi sehol.
22:33 aki mindig csak ribikkel találkozott az ő maga is ribi, vagy olyan helyre jár (pl disco).
A nők 80%-a kifogástalan ebből a szempontból.
az már gyanús ha egy pasi ribizi a nőket.......
bár ha 16 vagy nem csodálom.
sajna csak a normális jelzőnek felelek meg... :( sok lánybarátom van, humoros vagyok, megértő és megbízható, és fura mód kedvel a legtöbb lány akivel megismerkedem, persze mint pasi úgy nem igazán tartanak számon :( fenébe is mind "legjobb fiu-barátnőnek" akar :/
én meg olyan lányt keresek aki azért értékelné a belsőt...:( de nembaj mert már egy ideje elkezdtem sportolni, fogyózni és majd megleszek első normális, aránylag jól kinéző pasinak... csak kis türelem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!