Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha hiába csupa szív egy pasi, de annyira csúnya, hogy néha rossz ránézni?
Ha néha elborzaszt a látvány, akkor hogy jutottál el odáig, hogy lefeküdj vele?
Nekem számít a külső is, azért nézzen ki valahogy!
Tarts ki mellette!!!
Nem akaromm erölteni a "BELSŐ SZÉPSÉG" dolgot, mert az magától értetődik! A szívedre hallgass, szebbet biztos találhatsz de jobbat...az kétséges
Különös ez, pár éve én is egy olyan férfibe szerettem bele első látásra, aki inkább karakteres volt mint helyes, ráadásul nem is az esetem... mégis vonzott mint a mágnes!
Csupa rosszat hallottam róla, de kiderült hogy egy kedves érzékeny és megbízható srác, csak a többség a külseje alapján ítélte meg...
Belehabarodtam, mint egy kisiskolás, sajna az élet más utat jelölt ki nekünk, de a szemei ma is csillognak, ha összefutunk és rámköszön!
Lehet, hogy ezért most le leszek pontozva, de akkoris ez a véleményem...
Én négy évig jártam egy olyan sráccal, akinek az arca nagyon nem tetszett, de egyébként úgy ahogy te is írtad, a csillagokat is lehozta volna nekem az égből. Jó volt vele, de emiatt soha nem lettem igazán szerelmes, és mindig nézegettem, hogy ez, vagy az mennyivel jobban néz ki. De nem hagyom el a biztos pontot, nem és nem. Ő igazán szeret, azok meg nem tudom milyenek.
Na most ez a strucpolitikám a végén már odáig zajlott, hogy egyáltalán nem engedtem, hogy hozzám érjen, nem tudtam magam mellett teljes értékű férfinak tekinteni. Olyan volt, mint egy legjobb barát, de idegesített a közeledése, és folyamatosan azon kattogtam, hogy milyen lenne, ha mással lehetnék.
Aztán fél éve jött az életembe egy srác, akitől padlót fogtam, olyan iszonyúan tetszett, és én is neki legalább ennyire. Két hét alatt összejöttünk, és a két érzés közti különbség szinte leírhatatlan. Imádom őt nézni, büszke vagyok rá, hogy vele lehetek, és ha szeretkezünk akkor nem tudom levenni az arcáról a szemem. Folyamatosan azok kapom magam, hogy csak nézem és nézem. Fél év után is ugyanannyira odáig vagyok érte, de már nem csak külsőleg persze, nem ez az összetartó erő. Eszembe nem jut, hogy jobb is lehetne, mert nem nagyon van ilyen. :)
szia!
Alaptapasztalat nálam: akit szeretek , az nekem szép! :) Szerintem nem lehet belső- és külső szépségre bontani a dolgokat , ha szeretsz valakit.Ott már eleve gondok vannak, ha a külsejét nem tudod elfogadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!