Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van akkor, ha hiába csupa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha hiába csupa szív egy pasi, de annyira csúnya, hogy néha rossz ránézni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeret, lehozná a csillagokat is az égről, jó a teste, jó vele a szex,úgy minden klassz, de az arca néha rémisztő..:S Vagy csak avval van a baj, hogy nem úgy szeretem, ahogy kéne..? Végülis a szépség múlandó dolog, de vajon van egy határ, mikor igenis nézzük, nem csak a belsőt? Ha mosolyog, akkor néha aranyosnak látom, de ha nem.. akkor elborzaszt..
2009. ápr. 25. 16:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon gyorsan küld el kozmetikushoz.... :)
2009. ápr. 25. 16:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha néha elborzaszt a látvány, akkor hogy jutottál el odáig, hogy lefeküdj vele?

Nekem számít a külső is, azért nézzen ki valahogy!

2009. ápr. 25. 16:53
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem az ápoltságával van a baj, hanem az arcberendezésével.. :S Kb olyan pofi, mint a régi western filmekben a rosszarcú cowboyok.. szúrós tekintet, kicsike, furcsa formájú orr, erősen ívelt száj, stb.. a környezetemben mindenki azt mondja, hogy elég rosszarcú, de annyira kedves, megértő, gyengéd és figyelmes, épp az ellenkezője annak, amilyen arcra.. ezért is járunk komolyabban, csak ez nagyon zavar:( Néha lelkiismeretfurdalásom van, amiért emiatt a külső adottság miatt gondolkodom, hogy nem folytatom vele, hiszen nem tehet erről..
2009. ápr. 25. 16:58
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Az első vok. Ácsi... most a "azt mondják"-nak kell tetszeni vagy neked?Na ugye hogy neked, és ha neked tetszik akkor másokat meg....
2009. ápr. 25. 17:21
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
ha ilyen csodás a belsöje akkor nehogy otthagyd,hidd el a belsö szépség kisugárzik, széppé tesz. kérlek ne hagyd el
2009. ápr. 25. 17:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Tarts ki mellette!!!

Nem akaromm erölteni a "BELSŐ SZÉPSÉG" dolgot, mert az magától értetődik! A szívedre hallgass, szebbet biztos találhatsz de jobbat...az kétséges

Különös ez, pár éve én is egy olyan férfibe szerettem bele első látásra, aki inkább karakteres volt mint helyes, ráadásul nem is az esetem... mégis vonzott mint a mágnes!

Csupa rosszat hallottam róla, de kiderült hogy egy kedves érzékeny és megbízható srác, csak a többség a külseje alapján ítélte meg...

Belehabarodtam, mint egy kisiskolás, sajna az élet más utat jelölt ki nekünk, de a szemei ma is csillognak, ha összefutunk és rámköszön!

2009. ápr. 25. 18:30
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

Lehet, hogy ezért most le leszek pontozva, de akkoris ez a véleményem...

Én négy évig jártam egy olyan sráccal, akinek az arca nagyon nem tetszett, de egyébként úgy ahogy te is írtad, a csillagokat is lehozta volna nekem az égből. Jó volt vele, de emiatt soha nem lettem igazán szerelmes, és mindig nézegettem, hogy ez, vagy az mennyivel jobban néz ki. De nem hagyom el a biztos pontot, nem és nem. Ő igazán szeret, azok meg nem tudom milyenek.

Na most ez a strucpolitikám a végén már odáig zajlott, hogy egyáltalán nem engedtem, hogy hozzám érjen, nem tudtam magam mellett teljes értékű férfinak tekinteni. Olyan volt, mint egy legjobb barát, de idegesített a közeledése, és folyamatosan azon kattogtam, hogy milyen lenne, ha mással lehetnék.

Aztán fél éve jött az életembe egy srác, akitől padlót fogtam, olyan iszonyúan tetszett, és én is neki legalább ennyire. Két hét alatt összejöttünk, és a két érzés közti különbség szinte leírhatatlan. Imádom őt nézni, büszke vagyok rá, hogy vele lehetek, és ha szeretkezünk akkor nem tudom levenni az arcáról a szemem. Folyamatosan azok kapom magam, hogy csak nézem és nézem. Fél év után is ugyanannyira odáig vagyok érte, de már nem csak külsőleg persze, nem ez az összetartó erő. Eszembe nem jut, hogy jobb is lehetne, mert nem nagyon van ilyen. :)

2009. ápr. 25. 18:42
 8/12 anonim ***** válasza:

szia!

Alaptapasztalat nálam: akit szeretek , az nekem szép! :) Szerintem nem lehet belső- és külső szépségre bontani a dolgokat , ha szeretsz valakit.Ott már eleve gondok vannak, ha a külsejét nem tudod elfogadni...

2009. ápr. 25. 21:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, magamra ismertem. én is éreztem így egy pasival. ne járj vele tovább, ha ilyen érzéseid vannak, mert semmi jó nem fog belőle kisülni!
2009. ápr. 25. 21:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Az a legnagyobb baj, hogy egyáltalán nem biztosak az érzelmeim iránta, de még csak kezdem kapizsgálni, hogy nem is annyira a külseje miatt vannak kételyeim, inkább bennem lehet a hiba... Nemrég "szabadultam" egy rossz kapcsolatból, talán korai volt még egy újat kezdeni tele tüskékkel...
2009. ápr. 27. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!