18 éves vagyok és szüz. Elég rossz érzés, és vágynék a sexre. Nem vagyok csunya de nincs barátnőm elég régen . Mit tegyek? (fiu vagyok)
Figyelt kérdés
A baráti körömben mindenki előtt titkolom, de nem is hazudodzok hogy milyen macsó vagyok.Elértem hogy senki sem gondolná rólam hogy szüz vagyok, és nem is látszik a viselkedésemen.Bulizgatom is meg átlagos mai fiatal vagyok.2008. jún. 20. 04:44
1/5 anonim válasza:
Amiket leírtál, azok alapján semmi sem tart vissza. Bulikban rengeteg emberrel lehet megismerkedni, esetleg igyál előtte egy pohár sört, ha félénk vagy. Szétnézhetnél az internetes társkeresőkön, chateken is. Sok szerencsét!
2/5 anonim válasza:
Folytasd az eddigieket. Előbb utóbb találsz valakit. Én is szűz voltam 21 éves korig és mégis élek :P
3/5 A kérdező kommentje:
pohár sör ez megvan:)Olykor több is , am sokat beszélek szóval a randikkal sincs annyira bajom, de valahogy mégsem jön össze a sex vagy egy komoly nő:( kicsit görcsölök is e miatt.
2008. jún. 20. 17:47
4/5 anonim válasza:
Igazából két utas a dolog. Mindenáron el akarod veszteni a szüzességed, vagy azzal akarod, akit szeretsz.
Ha az előbbi mellett döntesz, akkor szerintem bárkivel összejöhetsz egy szórakozóhelyen néhány ital után, és már túl is vagy rajta.
Ha a másodikat választod, akkor meg nem kell elsietni, mert noha egy párkapcsolatban fontos a szex, de azért nem minden. Előbb ismerd meg.
Egyébként szerintem a szex is jobb, ha olyannal csinálod, akihez érzelemmel kötődsz.
5/5 anonim válasza:
én ugy vtam vele h volt egy nagyon jo barátnom,ovis korunk ota ismerjuk 1mast,mind2n szüzek voltunk és egymással,mivel joban vagyunk semmi jelentösége,de tulvoltunk rajta.ha van ilyen barátnőd,akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!