Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? Jóképű de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Jóképű de bunkó, ribanc vagy rendes de csúnya pasi?

Figyelt kérdés
Miért nincsenek normális és aránylag jól kinéző pasik?
2010. aug. 10. 22:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
olyan miért nincs, hogy jóképű + rendes?
2010. aug. 10. 22:55
 12/18 anonim ***** válasza:
mert isten bácsi valahonnan elvett és máshová rakta azért
2010. aug. 10. 23:02
 13/18 anonim ***** válasza:

Normális és szép csajok miért nincsenek? Miért csak magamutogatós és ribanc fajtájúak?

Kb. ugyanaz...

Szánalom..

2010. aug. 10. 23:10
 14/18 anonim ***** válasza:
22:33 vagyok! nem 16 éves vagyok, bőven több! HOgy miért ribancozok? A legutolsó barátnőmmel 4 évet jártunk. Egy szolid, visszafogottabb és kedves lény volt, bár fura dolgai akkor is voltak! Minden rendben volt a kapcsoaltunkban, míg nem szakított velem egy közösségi portálon, pucérkodós képeket rakott ki magáról az interneten, 3 hét ismeretség után összejött valakivel, akivel azonnal le is feküdt, mert a srácnak kocsija van, és saját fizetése, mert jóval idősebb nála! Ha velem vesszük alapul, 8 hónap után feküdt le velem, annyira szégyenlős volt! ÉS ez csak 1 példa! Ha találsz jobb jelzőt a ribanc helyett hallgatlak! De hidd el, én az általad leírt fiú vagyok!
2010. aug. 10. 23:42
 15/18 A kérdező kommentje:

23:10

"Normális és szép csajok miért nincsenek? Miért csak magamutogatós és ribanc fajtájúak?

Kb. ugyanaz...

Szánalom.."

Te vagy egy szánalom.

Jó csaj és tök normális legalább van 20 ismerősöm.

Persze nem műszőke plázára kell gondolni, hanem csinos és okos lányokra.

Neked meg csak annyit, ha nem lennél hímsoviniszta, már régen lenne barátnőd.

2010. aug. 11. 09:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Neked is lenne már pasid ha nem mindig a kigyúrt, pénzes kocsisokra várnál. :)
2010. aug. 11. 17:11
 17/18 anonim válasza:

09:49

ott a pont de túl magasra teszed a lécet...26évesen nem kéne már ilyennek lenned...tökéletes ember 1xűen nem létezik!!! ha arra vársz akk 1edül maradsz még jó hosszú ideig...én így gondolom

19/L

2010. aug. 11. 19:08
 18/18 A kérdező kommentje:

17:11 hehe undorodom a kigyúrt és pénzes pasiktól.

Külön-külön is, ezek a tipikus bunkó pasik.

Nem tökéletes kell. Ha egyáltalán kell.... lehet hogy tudat alatt nem is kell.

2010. aug. 12. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!