Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis miből szerezhetnék önbizalmat, ha esélytelen vagyok a sok Páwa meg jóképű, pénzes családba született menő cuccokban járó srácokkal szemben?
Első és legfontosabb (és kérlek, ezt NE bántásnak vedd, hanem tényleg tanácsnak!!!!):
Hagyd abba az önsajnálatot és a nyafogást!! - mert ez az.
Én nő vagyok, számomra nem az a visszataszító, ha egy férfi szegény, vagy nem "páwa" (akármi is legyen az), hanem, ha folyton siránkozik, semmi életkedve, szenved... Ez még nőknél is nevetséges, férfiaknál meg - számomra legalábbis - azonnal kizáró ok.
És ahhoz nem kell pénz, hogy ezen változtass!!
Legyél jó kedélyű, élvezd az életet, mosolyogj sokat.
A másik: nagyon sok nő (pl. én is) kifejezetten a vékony férfiakat szereti. A nők ugyanúgy nem egyformák, mint ahogy a férfiak sem, nem lehet kijelenteni, hogy MINDENKI ezt vagy azt szeretné. Nekem pl. taszító egy nagyon kigyúrt test, és abszolút nem hiányzik, hogy a párom konditerembe járjon.
Az öltözködés még annyira sem érdekel: legyen tiszta és rendezett, de hogy márkás-e vagy sem, azt én speciel észre sem veszem.
És még valami: írj és beszélj kicsit összeszedettebben, nyugodtabban. Ez a szöveg, amit itt ránk zúdítottál egy nagy katyvasz, nehéz követni, átláthatatlan... Ez pl. megint csak sokkal fontosabb dolog, mint hogy hogyan öltözködsz!
Figyi elárulok neked egy nagy igazságot a páwákkal kapcsolatban.
Ez a csajozás amolyan könnyen járható útja. Szerezhetsz magadnak külsőre jó nőt , de értékeset aligha.
És kik választják a könnyű utat? a gyengék!(nem fizikumra), aki bizony csak nőt akar szerezni tökmindegy milyen áron az beáll páwának , de ettől függetlenül lélekben ugyanaz , mint minden önbizalomhiányos hisztigép csak marhajól leplezi a márkás cuccaival ésatöbbi, biztonságérzetet ad neki és az egésztől marhanagy istennek hiszi magát.
Mivel tud többet egy páwa , mint egy átlaggyerek. Max beülnek a kondiba melegedni , meg megy a foci divatból. És ezzel kifújt.Ezek a divat nélkül semmire sem tudnának menni , utánozzák amit menőnek látnak , ennyi.
Ezt vedd figyelembe. És , ha rosszak a ruháid , akkor ott a turkáló + kérhetsz szülinapra , karácsonyra ruhát is.
És örök dolog : alkatra olyan voltam , mint te. Fogod magad elmész sportolni + kondi. Elkezdesz csajozni és önbizalmad is lesz. Utána meglásd jobban fogod látni a dolgot.
16/f
Figyelj! A gyúráshoz nem kell kondiba járni. Otthon is tudsz fekvőzni,vagy bármi. Nézegess neten olyat,amihez nem kell súlyzó meg egyéb. :)
Amúgy nem a ruha teszi az embert! Persze,a mostani lányok többsége a márkás divatos cuccokat majmolja, de te ettől nem vagyok kevesebb. Az önbizalomhiány a legnagyobb hátrányod, ezen pedig tudsz javítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!