Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis miből szerezhetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis miből szerezhetnék önbizalmat, ha esélytelen vagyok a sok Páwa meg jóképű, pénzes családba született menő cuccokban járó srácokkal szemben?

Figyelt kérdés
Sajnos én egy nagyon szegény családban élek, pár éve még nem voltunk ilyen szegények, de akkor sem dúskáltunk a pénzben, alényeg, hogy nekem alig van ruhám és azok sem valami új darabok, ráadásul, mivel nagyvárosi csajokról van szó, itt alapból mindenki gazdagabb általában és jó, menő ruhákban járkál, menő cipőkben stb. Én is szeretnék ilyen jó ruhákat, meg cipőket, de sajnos anyagilag nem tehetjük meg, így kénytelen vagyok használt meg ősrégi cuccokban járni és emiatt még rondábbnak meg senkibbnek érzem magam, mivel a szép lányok is olya jól öltözködnek általában meg a fiúk is jó családban élnek, minden haverom menő göncökbben jár, megtehetik, mindenki gazdagabb tőlünk a környezetemben és ez is csak frusztárl, ráadásul szeretnék kondizni is, mert rám férne legalább 10 kiló pluszba, ugyanis sovány vAGYOK, nyílván a szegénység velejárója a szegényes, tápanyagokban szegény étkezés is. Ráadásul nekem iszonyat gyors az anyagcserém. Mindig azon vagyok, hogy ne fogyjak egy kilót sem, míg mások meg fogyni szeretnének, szóval számomra a hízás is nagyon nehéz és ez is zavar, hogy ennyire vékony vagyok, emiatt is úgy érzem, nem kellenék egy lánynak sem. Na meg az arcom sem egy leányálom, sajnos. Szóval semmi önbizalmam, egy senkinek érzem magam, a szép lányok mind jó ruhákban járnak és én gázul néznék ki mellettük.
2013. jan. 17. 15:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
Figyi, az én szerelmem egyszerű ruhákban jár, nem túl gazdag. Általában felesben fizettünk. Irtózom a divatbuz.iktól, kigyúrtaktól, szolisoktól. Én meg szép házban élek és sokak szerint csinos nő vagyok. Hülyén gondolkodsz, több önbizalmat!
2013. jan. 17. 15:58
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

Első és legfontosabb (és kérlek, ezt NE bántásnak vedd, hanem tényleg tanácsnak!!!!):

Hagyd abba az önsajnálatot és a nyafogást!! - mert ez az.

Én nő vagyok, számomra nem az a visszataszító, ha egy férfi szegény, vagy nem "páwa" (akármi is legyen az), hanem, ha folyton siránkozik, semmi életkedve, szenved... Ez még nőknél is nevetséges, férfiaknál meg - számomra legalábbis - azonnal kizáró ok.

És ahhoz nem kell pénz, hogy ezen változtass!!

Legyél jó kedélyű, élvezd az életet, mosolyogj sokat.

A másik: nagyon sok nő (pl. én is) kifejezetten a vékony férfiakat szereti. A nők ugyanúgy nem egyformák, mint ahogy a férfiak sem, nem lehet kijelenteni, hogy MINDENKI ezt vagy azt szeretné. Nekem pl. taszító egy nagyon kigyúrt test, és abszolút nem hiányzik, hogy a párom konditerembe járjon.

Az öltözködés még annyira sem érdekel: legyen tiszta és rendezett, de hogy márkás-e vagy sem, azt én speciel észre sem veszem.

És még valami: írj és beszélj kicsit összeszedettebben, nyugodtabban. Ez a szöveg, amit itt ránk zúdítottál egy nagy katyvasz, nehéz követni, átláthatatlan... Ez pl. megint csak sokkal fontosabb dolog, mint hogy hogyan öltözködsz!

2013. jan. 17. 16:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyi elárulok neked egy nagy igazságot a páwákkal kapcsolatban.

Ez a csajozás amolyan könnyen járható útja. Szerezhetsz magadnak külsőre jó nőt , de értékeset aligha.

És kik választják a könnyű utat? a gyengék!(nem fizikumra), aki bizony csak nőt akar szerezni tökmindegy milyen áron az beáll páwának , de ettől függetlenül lélekben ugyanaz , mint minden önbizalomhiányos hisztigép csak marhajól leplezi a márkás cuccaival ésatöbbi, biztonságérzetet ad neki és az egésztől marhanagy istennek hiszi magát.

Mivel tud többet egy páwa , mint egy átlaggyerek. Max beülnek a kondiba melegedni , meg megy a foci divatból. És ezzel kifújt.Ezek a divat nélkül semmire sem tudnának menni , utánozzák amit menőnek látnak , ennyi.

Ezt vedd figyelembe. És , ha rosszak a ruháid , akkor ott a turkáló + kérhetsz szülinapra , karácsonyra ruhát is.

És örök dolog : alkatra olyan voltam , mint te. Fogod magad elmész sportolni + kondi. Elkezdesz csajozni és önbizalmad is lesz. Utána meglásd jobban fogod látni a dolgot.

16/f

2013. jan. 17. 16:06
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Tanulj, sportolj. Az igazi önbizalom az erényeidből kovácsolódik!
2013. jan. 17. 16:20
 15/17 Tyler913 ***** válasza:
50%
Arra meg nem gondoltal,hogy...nemistudom. Dolgozzal?
2013. jan. 17. 17:26
 16/17 anonim ***** válasza:
ha lesz egy jó melód lesz pénzed, és elindulhatsz az utadon, nem jár le az időd. tegyél érte!
2013. jan. 17. 17:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Figyelj! A gyúráshoz nem kell kondiba járni. Otthon is tudsz fekvőzni,vagy bármi. Nézegess neten olyat,amihez nem kell súlyzó meg egyéb. :)

Amúgy nem a ruha teszi az embert! Persze,a mostani lányok többsége a márkás divatos cuccokat majmolja, de te ettől nem vagyok kevesebb. Az önbizalomhiány a legnagyobb hátrányod, ezen pedig tudsz javítani!

2013. jan. 17. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!