Van kedve valakinek sajnálni engem? 22 éves srác vagyok, mondták már hogy jóképű vagyok de mégis szűz. És nehezen teremtek kapcsolatot a külvilággal.
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 21:00
21/31 A kérdező kommentje:
Én nem akarok mindenáron senkit sem "megbaxni" egyszerűen az is elég, hogy valaki velem legyen és kimutassa hogy szeret, én meg vigyázok rá.
2014. jan. 5. 21:52
23/31 anonim válasza:
Mióta mond egy férfi olyat hogy nem akar b*szni??? HaCsak langyi vagy!!
24/31 A kérdező kommentje:
De most tényleg ez a legfontosabb?? Jó persze nem tudom milyen, mert még szűz vagyok..
2014. jan. 5. 22:28
25/31 anonim válasza:
Figyelj !! 22 éves vagy és nemérdekel a sex . Szerinted a lányok ebből mit vesznek ki?? Azt hogy vagy b*zi vagy vagy ... Nem jót !! Kúlönben mega korodbeli lányok szeretnek kefélni
26/31 A kérdező kommentje:
Szóval az baj ha nem vagyok rámenős egy lánynál? Ha nem mutatom ki hogy márpedig én itt helyben...akkor elbuktam?
2014. jan. 6. 00:06
27/31 anonim válasza:
Sajnálnálak, de az önsajnálat felemészti minden időm. Nem marad idő másra.
28/31 anonim válasza:
Ne legyél túl rámenős de azért érezze hogy nem egy kis balfütyi vagy!
30/31 anonim válasza:
9-es, te egy hülye agresszív kis nyalifali "Éjjel nappal Budapest" kategóriájú sz@.h@zi vagy.
És valószínűleg azok a kis k.rv@k is megérdemelték, hogy csak Te juss nekik, ha képes voltál felszedni őket?
Amúgy meg miből gondolod, hogy bárki is ráérne a mai világban annyit bulizni, amennyivel Te is csak a bajt szeded össze magadra egyfolytában, a mértéktelen partizással.
TÉVESZMÉID VANNAK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!