Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz vagyok, de nem akarom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok, de nem akarom elmondani a pasinak akivel lefekszem, biztos hogy rájön majd? L

Figyelt kérdés
Azt mondom majd neki hogy szűkebb vagyok az átlagnál meg hogy a napokban kell megjönnie a menzeszemnek és így lenne magyarázat a vérzésre meg ha nehezen megy. Meg van az oka hogy miért nem akarom hogy tudja, inkább olyan tanácsokat adhatnátok hogy mit tegyek azért hogy ne vegye észre.

2017. jún. 9. 20:44
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Nem fogja lendületből belém rakni, beszéltünk már a szexről és tudom hogy figyelmes meg gyengéd lenne. Azt nem tudom érezheti e tényleg a szűzhártyát.
2017. jún. 9. 20:59
 12/52 anonim ***** válasza:
47%
Na az baj, hogy akkor hazudtál, látod ezért nem kell össze-vissza beszélni, tudtam én, hogy nagylánynak adtad ki magad. Látod most lehet lebuksz és elfogja terjeszteni a srác rólad. Én azt ajánlom fújj visszavonulást, ha nem akarod, hogy utána rajtad röhögjön mindenki, ha kiderül.
2017. jún. 9. 21:01
 13/52 anonim ***** válasza:
80%

Kiordítod a magas C-t, ha beléd veri a büdös brét.

Ha még jól rá is görcsölsz, akkor eltart majd egy darabig, amíg meglékel. Tapasztalatból mondom.

14/52 A kérdező kommentje:

Most ezt komoly hogy tükörrel meg tudom nézni? Néztem én már tükörrel de én nem látok be, ezt nem értem.

15/52 A kérdező kommentje:
Elterjeszteni nem fog rólam semmit. Értelmes 24 éves, nem tini hülyegyerek.
2017. jún. 9. 21:03
 16/52 anonim ***** válasza:
61%
Emberek és a 21 században élünk!
2017. jún. 9. 21:07
 17/52 anonim ***** válasza:
100%
Érzik a szűzhártyát egy tapsztalt pasi úgy is észre veszi
2017. jún. 9. 21:12
 18/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem lattal te meg kanos pasit, akinek annyi van a fejeben abban a percben, hogy mikor es hogyan tudja minel elobb berakni es minel melyebben. Es ez nem rossz, ez oszton, csak egy szuz lany, akinek minden uj, feszult meg, zavarban van, annak ez minden lesz, csak nem fajdalommentes.

Es ismetlem ne akard igy elveszteni a szuzessegedet. Valakivel aki meg csak nem is ertekeli, nem is tud rola... ez annyira szanalmas, pedig tok jo emleknek kene lennie szerencses esetben.

2017. jún. 9. 21:13
 19/52 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hülye vagyok, de szerintem nyugodtan elmondhatnád neki, ha már ekkora köztetek a bizalom. Kétlem, hogy hülyének nézne miatta, talán még értékelné is, hogy megkésve ugyan, de őszinte voltál vele. Ha esetleg nincs igazam, akkor meg sem érdemli, hogy ő legyen neked az első.

Btw, elég nagy esélyét látom, hogy előbb-utóbb bele fogsz habarodni a srácba (ha nem vagy már most), szóval amennyiben nem lesz kapcsolat a történetből, nem biztos, hogy számodra is jó mulatság lesz ez hosszútávon.

2017. jún. 9. 21:14
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem beszéled meg vele, mégis?!?
2017. jún. 9. 21:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!