Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz vagyok, de nem akarom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok, de nem akarom elmondani a pasinak akivel lefekszem, biztos hogy rájön majd? L

Figyelt kérdés
Azt mondom majd neki hogy szűkebb vagyok az átlagnál meg hogy a napokban kell megjönnie a menzeszemnek és így lenne magyarázat a vérzésre meg ha nehezen megy. Meg van az oka hogy miért nem akarom hogy tudja, inkább olyan tanácsokat adhatnátok hogy mit tegyek azért hogy ne vegye észre.

2017. jún. 9. 20:44
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%
azt látom h mind1 ki mit mond, ennek a hazugságnak a gyümölcsét már csak önigazolásból is learatod.. azért remélem az életben a további döntéseid értelmesebbek lesznek :/
2017. jún. 10. 09:12
 42/52 anonim ***** válasza:
22%

Egyáltalán nem biztos, hogy észre fogja venni. Az én első partneremnek nem mondtam el, hogy szűz vagyok, mert cikinek éreztem. Ő meg nem is feltételezte, mivel25 voltam. Soha nem is kérdezte. Viszonylag kicsi pénisze volt, kb. 13 centi, viszonylag vékony. Egyáltalán nem fájt, ő pedig nem vett észre semmit.

A második párom meg átlag körüli pénisszel volt megáldva, olyan 15 cm lehetett, és vele az első alkalom fájdalmas volt, pedig elvileg akkor már nem voltam szűz.

Szóval abból, hogy az első alkalom valakivel fájdalmas vagy nem, nemigen lehet következtetni semmire. Fájhat attól is, ha az új partnerek nagyobb, mint az előző, ha meg kicsi, akkor valószínűleg nem, vagy alig fáj.

Az meg hogy valaki ügyetlen-e vagy nem szintén nem a tapasztalaton múlik, attól, hogy volt EGY kapcsolatod, még nem leszel feltétlenül lepedőakrobata. Szóval ha bénázol is, az sem jelent semmit. Különben is minden párnak össze kell szokni az ágyban.

2017. jún. 10. 09:35
 43/52 anonim ***** válasza:
100%

06:45-ös légyszi ne tanácsolj már hülyeségeket a kérdezőnek! A barátnődnél teljesen érthető okból ajánlotta fel a segítségét, mert "biológiailag ilyen volt a felépítése". Na de itt nem erről van szó! Egy nőgyógyász sem fog asszisztálni egy hazugsághoz!

Az meg, hogy neked nem vették észre (mert gondolom te írtál 9:35-kor is), hogy még nem garancia semmire! Egy barátnőm is így vesztette el, borzasztó élmény volt neki. Aztán bevallotta az igazat a pasinak, így a 2. alkalommal már tudta, hogy mi a helyzet, és mégis durva volt vele. Úgyhogy itt nem biztos, hogy arról van szó, hogy mennyire jól játszod a tapasztalt szexistennőt, hanem, hogy lehet, hogy a férfi észreveszi, csak letojja! Itt a figyelem hiányáról van szó, nem pedig, hogy milyen ügyesen játszod meg magad!

Szóval légyszi ne biztasd hazugságra a kérdezőt, miközben mi próbáljuk a helyes útra terelni. Köszi!

2017. jún. 10. 10:37
 44/52 anonim ***** válasza:
30%
Én nem mondtam, hogy hazudjon. Azt csinál, amit akar. Ha a fájdalomtól tart, arra a nőgyógyásztól kérhet segítséget. De a sok "biztosan észreveszi" válasz ugyanúgy hazugság, hiába van 100%-ra pontozva. Igenis van úgy nem veszi észre, a férfiak többsége életében nem látott szűzhártyát, és az nem egy feltűnő valami. Csak ezért írtam le az én esetemet. Lehet nyugodtan lepontozni, én a kérdező kérdésére válaszoltam, nem az erkölcsi hátterét vizslatom.
2017. jún. 10. 12:19
 45/52 A kérdező kommentje:
Köszi hogy segíteni akartok, a saját tapasztalatoknak kifejezetten örülök. Am ő egy nagyon rendes fiú, de tényleg extra normális és kedves, ezért az kizárt hogy durva legyen velem, még ha nem is fogja tudni hogy szűz vagyok akkor se lenne durva, ha másban nem is, de ebben teljesen biztos vagyok. Ez meg egyelőre nem egy szerelmi kapcsolat amúgy, nem is járunk, szval tudom mi lenne az ideális, de ez más szempontból sem lesz az. Egy rendes párkapcsolatban ahol érzelmek is vannak valószínű elmondanám, de ez más és ilyen helyzetben a szüzesség meg annyira nem értékes. Várni meg nem nagyon akarok másra mivel így is nagyon sokat vártam.
2017. jún. 10. 16:21
 46/52 anonim ***** válasza:
100%
Nos, előttem már leírták a lényeget, amit csak megerősiteni tudok. Észre fogja venni! De te is! Megkeserülöd még a percet is amikor nem mondtad el neki hogy szűz vagy! Az elvárás egy tapasztalt nőtől hogy előtte legyen egy kis orál. Hogy fogod meg, hogy kezded el szopni? Céklafejjel bénázol? Aztán elkezd nyalni, simizni, ujjazni. Már ekkor észreveszi, hogy az ujja alig megy be: De nálad ekkor jelentkezik az első fájdalom. De ha kimarad az előjáték, és be akarja tenni, te meg összeszorítod a combod, mert beparázoltál? ha meg megjátszod a lazát, mikor tövig nyomja beléd, örülj ha nem ájulsz el.Mond el neki, hogy szűz vagy, és igy szép lesz az első élményed! A döntés a te kezedben van! (Ja ne nézd a pasikat hülyének, hogy igy át lehet őket verni, és nem jönnek rá!)
2017. jún. 10. 18:56
 47/52 anonim ***** válasza:
32%
#45: Egy pitsa vagy 😊
2017. jún. 10. 19:13
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el magaddal fogsz kitolni a nem mondodel,és nem vele. Nekem akármilyen óvatos volt a barátom, bizony megfeszült az egész testem meg könnybelábadt a szemem. És mi kapcsolatban voltunk, már kiismert annyira, hogy tudta mi esik jól. De nálatok ez sincs meg. Nem gondolod, hogy az kínosabb lesz hogyha lefekszel vele, és az aktus elején megkérdezi, hogy 'te szűz vagy?'. Itt az összes válaszoló azt írta, hogy észre fogja venni, ne hidd, ogy mind hazudunk. :D És ha erre így rákérdez abba valószínűleg nagyonbelesülsz majd.Egyrészt mert rájött, másrészt mert ezzel egyidejűleg arra is rá fog jönni, hogy hazudtál anno neki, harmadrészt pedig amiatt mert te ezt magadtól nem mondtad el neki. Ergo azt fogja érezni, hogy nem bízol meg benne eléggé. Szerinted az, hogy fog neki esni? A te döntésed, de nem jól tezsed ha hallgatsz, néma gyereknek anyja se érti a szavát tudod. :) Azért majd írd meg, hogy mi lett.
2017. jún. 10. 20:40
 49/52 Deflohelp ***** válasza:
100%

Nagyon valószínű, hogy érezni fogja.

De az sincs kizárva, hogy a beszélgetéseitek során már rájött és csak azt várja, meddig görcsölsz még a témán.

2017. jún. 11. 08:47
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

Butaság, hogy nem mondod el neki.

Ha annyira megbízol benne, hogy vele csinád először, akkor annyira nem bízol meg benne, hogy elmondd neki, hogy sok évvel ezelőtt hülye voltál és nem mondtál igazat?

És nem csak arról van szó, hogy ott van-e a szűzhártyád, hanem arról is, hogy egy tapasztalatlan lánnyal óvatosan bánjon: kb. olyan, hogy elmentek korcsolyázni és azt mondod neki, hogy nagyon jól tudsz, mire ő rögtön a forgásokat, dobásokat csinálja veled, s közben soha nem volt még korcsolya a lábadon.

2017. jún. 11. 09:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!