Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok, de nem akarom elmondani a pasinak akivel lefekszem, biztos hogy rájön majd? L
Egyáltalán nem biztos, hogy észre fogja venni. Az én első partneremnek nem mondtam el, hogy szűz vagyok, mert cikinek éreztem. Ő meg nem is feltételezte, mivel25 voltam. Soha nem is kérdezte. Viszonylag kicsi pénisze volt, kb. 13 centi, viszonylag vékony. Egyáltalán nem fájt, ő pedig nem vett észre semmit.
A második párom meg átlag körüli pénisszel volt megáldva, olyan 15 cm lehetett, és vele az első alkalom fájdalmas volt, pedig elvileg akkor már nem voltam szűz.
Szóval abból, hogy az első alkalom valakivel fájdalmas vagy nem, nemigen lehet következtetni semmire. Fájhat attól is, ha az új partnerek nagyobb, mint az előző, ha meg kicsi, akkor valószínűleg nem, vagy alig fáj.
Az meg hogy valaki ügyetlen-e vagy nem szintén nem a tapasztalaton múlik, attól, hogy volt EGY kapcsolatod, még nem leszel feltétlenül lepedőakrobata. Szóval ha bénázol is, az sem jelent semmit. Különben is minden párnak össze kell szokni az ágyban.
06:45-ös légyszi ne tanácsolj már hülyeségeket a kérdezőnek! A barátnődnél teljesen érthető okból ajánlotta fel a segítségét, mert "biológiailag ilyen volt a felépítése". Na de itt nem erről van szó! Egy nőgyógyász sem fog asszisztálni egy hazugsághoz!
Az meg, hogy neked nem vették észre (mert gondolom te írtál 9:35-kor is), hogy még nem garancia semmire! Egy barátnőm is így vesztette el, borzasztó élmény volt neki. Aztán bevallotta az igazat a pasinak, így a 2. alkalommal már tudta, hogy mi a helyzet, és mégis durva volt vele. Úgyhogy itt nem biztos, hogy arról van szó, hogy mennyire jól játszod a tapasztalt szexistennőt, hanem, hogy lehet, hogy a férfi észreveszi, csak letojja! Itt a figyelem hiányáról van szó, nem pedig, hogy milyen ügyesen játszod meg magad!
Szóval légyszi ne biztasd hazugságra a kérdezőt, miközben mi próbáljuk a helyes útra terelni. Köszi!
Nagyon valószínű, hogy érezni fogja.
De az sincs kizárva, hogy a beszélgetéseitek során már rájött és csak azt várja, meddig görcsölsz még a témán.
Butaság, hogy nem mondod el neki.
Ha annyira megbízol benne, hogy vele csinád először, akkor annyira nem bízol meg benne, hogy elmondd neki, hogy sok évvel ezelőtt hülye voltál és nem mondtál igazat?
És nem csak arról van szó, hogy ott van-e a szűzhártyád, hanem arról is, hogy egy tapasztalatlan lánnyal óvatosan bánjon: kb. olyan, hogy elmentek korcsolyázni és azt mondod neki, hogy nagyon jól tudsz, mire ő rögtön a forgásokat, dobásokat csinálja veled, s közben soha nem volt még korcsolya a lábadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!