Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz vagyok, de nem akarom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok, de nem akarom elmondani a pasinak akivel lefekszem, biztos hogy rájön majd? L

Figyelt kérdés
Azt mondom majd neki hogy szűkebb vagyok az átlagnál meg hogy a napokban kell megjönnie a menzeszemnek és így lenne magyarázat a vérzésre meg ha nehezen megy. Meg van az oka hogy miért nem akarom hogy tudja, inkább olyan tanácsokat adhatnátok hogy mit tegyek azért hogy ne vegye észre.

2017. jún. 9. 20:44
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak azt tudom mondani, hogy rossz embereket fogtál ki! Az a gáz, ha valaki huszonévesen egy idétlen tini szintjén van, és a szüzessége miatt cikizi a másikat! Normális, érett, felnőtt embereknél ez nem lehet hátrány! :)
2017. jún. 9. 22:31
 32/52 anonim ***** válasza:
89%
Na ne legyél nyuszi, es mondd el neki. :) Nem lesz semmi baj! A másik oldalon pedig, hogy hidd el, egy tapasztalt pasinak ez leesik. Nekem a mostani párom volt úgy mindenben az első, emiatt mondjuk nagyon gátlásos is voltam eleinte. Mármint ha lemerült pár ruhadarab rólunk már zavarban voltam. Es ez valahogy tök egyértelmű volt, hiába próbáltam leplezni. Szerintem kb egy hónap járás után mar egyértelmű volt szamara a szitu, pedig sosem mondtam, es sosem kérdezte. 4,5 hónap után volt szex, es igy, hogy tudta, teljesen máshogy is állt hozzám. Nos tehát beszeld ezt meg vele. Főleg, hogy a szüzesség csak egy állapot, a szexbe pedig 1-2 hónap alatt beletanulsz. Plusz 23 éves vagy, gondolom a srác is ekorul van, nem fog ezen problemazni. :)
2017. jún. 9. 23:03
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

". Manapság nőként szűznek lenni 20 felett nagyon gáz."

Egy férfi szemében ez inkább érték.

Viszont a hazugság és az, hogy alkalmi kapcsolatban veszted el, már nem az..

2017. jún. 9. 23:37
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mi gázabb? Bevallani az igazat, vagy majd ott beégni? Mert ugye már hallott a 'tapasztalataidról', így egy kb. vadmacskát vár, helyette lesz egy megszeppent kislány... Én elmondanám most kicsit poénkodva, szerintem megérti majd, maximum kicsit morcos vagy értetlen lesz, de ha akkor, élesben derül ki, nagyon mérges lesz rád hidd el, mert ha tudta volna teljesen máshogy csinálta volna a dolgokat.

( Eredeti kérdésre válaszolva: nagyon nagy eséllyel rá fog jönni.)

2017. jún. 10. 01:44
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
Erezni fogja. Szuzeknek meg harzya meg van tudni fog rola. Nekem bejonne ha szuzzel csinalnam 22/f
2017. jún. 10. 01:49
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Egy tanácsom van: Ha gondot okoz neki h szűz vagy akkor nem érdemel meg téged.... Szóval csak bátran és őszintén!
2017. jún. 10. 03:40
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyet nem tudtok megbeszélni akkor még ne szexeljetek.

Én díjaznám ha szűz lenne a barátnőm, és azt is hogy őszinte.

2017. jún. 10. 06:25
 38/52 anonim ***** válasza:
50%

Megnézetheted nőgyógyásszal is. Egyik barátnőm az első kapcsolatában elment fogamzásgátlót íratni, és a nőgyógyász megvizsgálta, és azt mondta, hogy nagyon kicsi a nyílás a szűzhártyáján, és felajánlotta, hogy átvágja, hogy ne fájjon az első alkalom. Ő végül nem élt ezzel, de kapott valami érzéstelenítő kenőcsöt az első alkalomra.

Vagyis a lényeg, a nőgyógyásszal nyugodtan beszélhetsz az aggodalmaidról.

2017. jún. 10. 06:45
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan észre fogja venni..
2017. jún. 10. 07:10
 40/52 anonim ***** válasza:
95%
Mégha síppal,dobbal,hegedűvel el át is szakìtod a szűzhártyád a nagy napra,akkor is esetlenke leszel és gyakorlatiatlan. Rosszul fogod játszani a szereped és ő sem fog veled olyan figyelmesen bánni,mint amúgy első szexnél az megilletne. Kérlek,még ha ciki is,hogy hazudtál mondd el neki! Hidd el nem fog haragudni,sőt,lehet neki is különleges alkalom lesz.
2017. jún. 10. 07:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!