Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok, de nem akarom elmondani a pasinak akivel lefekszem, biztos hogy rájön majd? L
Én azt ajánlom, hogy ülj le, és beszéld meg vele. Ha kedvel téged akkor emiatt nem fog másképp nézni rád. Hidd el, az első alkalom akkor a legkülönlegesebb, ha szeretitek egymást. :) De a titkolózás nem célravezető.
"Figyelj, az a helyzet, hogy pár éve amikor ez szóbakerült, és azt ondtam, hogy voltam már valaivel, az igazából nem volt igaz. Akkor úgy jó ötletnek tűnt, hogy ezt mondom spontán, de szeretném ha tudnád, hogy nekem te vagy az első, szóval kérlek légy óvatos"-valahogy így. Megenni nem fog, ha rendes akkor megérti, illetve hidd el egy pasinak csak az önbizalmát simogatod azzal, ha ő lehet neked az első, nem problémaként fogja majd fel. :) Sok sikert!
Köszi a segítő válaszokat!
Már nagyon megbántam hogy hazudtam neki anno, de akkor eszembe sem volt hogy lehet köztünk valami egyszer. Bár eltörölhetném ezeket a beszélgetéseket. Meg azóta több év eltelt, el is veszthettem volna már. De most továbbra sem merem elmondani az igazat, ne úgy képzeljétek hogy 1x megemlítettem neki hogy nem vagyok szűz és ennyi, hanem beszéltem neki a szexuális tapasztalataimról. Tudom hogy hülye voltam. Nagyon csalódna sztem ha megtudná hogy semmi nem volt igaz.
...
...
Mindegy, akkor is beszéld meg vele!
"De ezt nem érthetitek mert nem vagytok lányok vagy ha igen egyikőtök sem szűz már. Nekem már sehogysem lehet jó emlék mert meg vagyok bélyegezve."
Már nem azért, de igenis szűz lány vagyok, annyi a különbség, hogy nem 20, hanem 19 éves. Nem sok esélyt látok rá, hogy betoppan valaki az életembe még a második X előtt. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy a világon mindenki ez alapján akar engem megítélni, olyan emberre nem is lenne szükségem, aki igen (nemhogy párkapcsolatban, de még barátként sem). Ha már így kiemelted a lányokat, elárulom, hogy a 20 feletti szűz fiúk (igen, léteznek ilyenek) társadalmi megítélése sokkal rosszabb, noha én baromságnak tartom azt is.
#20 voltam.
Mondd el az igazat! Szerinted nem lesz kínos, ha menet közben jön rá? Sértve fogja érezni magát (tök jogosan!), hogy annyira sem bíztál meg benne, hogy ezt elmond. Szóval így is-úgy is kiderül, de a saját érdekedben jobb, ha előtte mondod el!
És nem, nem ciki, ha huszonéves nőként szűz vagy! Senkinek semmi köze hozzá, csak a partnerednek, aki meg ha cikinek tartja, akkor nem is érdemes lefeküdnöd vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!