Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz vagyok, de nem akarom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok, de nem akarom elmondani a pasinak akivel lefekszem, biztos hogy rájön majd? L

Figyelt kérdés
Azt mondom majd neki hogy szűkebb vagyok az átlagnál meg hogy a napokban kell megjönnie a menzeszemnek és így lenne magyarázat a vérzésre meg ha nehezen megy. Meg van az oka hogy miért nem akarom hogy tudja, inkább olyan tanácsokat adhatnátok hogy mit tegyek azért hogy ne vegye észre.

2017. jún. 9. 20:44
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
80%
ez most komoly?
2017. jún. 9. 20:46
 2/52 anonim ***** válasza:
100%
Tuti hogy rájön ha nem is vérzel majd Akkor ha össze ràndulsz a fájdalomtól
2017. jún. 9. 20:49
 3/52 A kérdező kommentje:
Igen, komoly. Mert?
2017. jún. 9. 20:49
 4/52 anonim ***** válasza:
17%
he?
2017. jún. 9. 20:50
 5/52 anonim ***** válasza:
89%
Ha kezdő ő is vagy nem annyira tapasztalt lehet észre se veszi amúgy...de miért akarod eltitkolni? Talán nagylánynak adtad ki magad és úgy ismernek mások, hogy te már micsoda kufirc gép vagy, vagy mi az oka?
2017. jún. 9. 20:50
 6/52 anonim ***** válasza:
100%
A pasik érzik a szűzhártyát kedvesem más egy szűz lány hüvelye mint aki már nemi életet él
2017. jún. 9. 20:52
 7/52 anonim ***** válasza:
100%

Majd rajon, amikor lenduletbol beled rakja, te meg feluvoltesz...

Es konyorgom ne fekudj ossze szuzen (meg amugy se), olyan faszival, akivel ennyi kommunikaciot nem mersz lebonyolitani.

2017. jún. 9. 20:54
 8/52 A kérdező kommentje:
Már évek óta ismerem egy baráti társaságban ismerkedtünk meg de akkor volt barátnője ezért nem úgy néztem rá mint pasira hanem csak haver volt. Na és már akkor azt mondtam neki hogy voltam pasival. Most szabad ő is és elég közel kerültünk egymáshoz, mindketten szeretnénk a szexet. De nagyon fura lenne ha most évekkel később bevallanám hogy am szűz vagyok, sztem hülyének nézne és azt nem akarom.
2017. jún. 9. 20:57
 9/52 anonim ***** válasza:
100%
Neharagudj, hogy ezt " mondom" , de nagyon ostoba vagy, ha ezt komolyan.gondolod.
2017. jún. 9. 20:58
 10/52 anonim ***** válasza:
54%
Tükörrel tudod csekkolni a szűzhártyád állapotát.Ha egy kisujjhegynél is kisebb a lyuk rajta, akkor az kiderül. Vibrátorozással csak kicsit is tágíthatod. Ha az ciki is hogy szűz vagy, az már tutira nem, hogy ha még látszik, hogy keveset használtak.
2017. jún. 9. 20:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!