Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem elégít ki a barátom, hiába kérem hogy tegyen valamit. Erősen gondolkodok rajta hogy szakítok. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok. Eddig hétszer volt petting. Én minden alkalommal orálisan kielégitettem, ami nem 10 percig tartott csak...
Majd elélvez, és ennyi volt. Közbe igaz ujjazni szokott egy kicsit de mikor már kezdeném én is érezni, akkor abbahagyja. Azt mondja hogy majd akkor folytatja ha kielégítem. De sosem tartja be. Már ott tartok hogy elment a kedvem a szextől is.
Beszéljek vele erről utoljára vele vagy szakítsak?
18L
(Nem kérek priviben ajánlatokat köszi!)
2016. dec. 4. 16:59
41/41 anonim válasza:
Neki a szex szopás, egy nőnek meg egy ilyen férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!