Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Soha nem elégít ki a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem elégít ki a barátom, hiába kérem hogy tegyen valamit. Erősen gondolkodok rajta hogy szakítok. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok. Eddig hétszer volt petting. Én minden alkalommal orálisan kielégitettem, ami nem 10 percig tartott csak...

Majd elélvez, és ennyi volt. Közbe igaz ujjazni szokott egy kicsit de mikor már kezdeném én is érezni, akkor abbahagyja. Azt mondja hogy majd akkor folytatja ha kielégítem. De sosem tartja be. Már ott tartok hogy elment a kedvem a szextől is.

Beszéljek vele erről utoljára vele vagy szakítsak?

18L

(Nem kérek priviben ajánlatokat köszi!)

2016. dec. 4. 16:59
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
91%
19:59 aha tehát a lányt jó megszivatják, megalázzák, a fiú hibájából, és utána még ő dolgozza ki a belét, hogy a kapcsolatot megjavítsa. És aztán a sérelmeket csak szépen felejtse el. Mert a barátja és a többi hasonló férfi ugyan nem fogja a kisujját sem megmozdítani a megoldás érdekében, hisz nekik ez így jó, szerintük nincs probléma. Logikus, nem?
2016. dec. 4. 20:08
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

28

Egy sz@r kapcsolatért miért teperjen?

2016. dec. 4. 20:08
 33/41 anonim ***** válasza:
0%

#31: Nagyon ráizgultál erre a logikára, pedig láthatóan híján vagy neki. Nehezen tudom már követni ezt a sok inkoherens fäszságot, amit összehordasz. Inkább nem is próbálkozom tovább. Na puszi.

#32: Hasonlókat neked is.

2016. dec. 4. 20:15
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Akkor leírom egyszerűbben, hátha felfogod. :D Ebben a történetben a lány az áldozat, és te azt várod, hogy ő teperjen és ő oldja meg a problémákat. Ez az ami nem igazságos. Igen, abban van valami, hogy meg kell javítani a dolgokat, de ez a hibás fél dolga lenne, neki kéne kezdeményezni, bocsánatot kérni, aki erre semmiféle hajlandóságot nem mutat, sőt az sem tűnik fel neki, hogy valami rosszat csinál. Ezért nem érdemes egy ilyen kapcsolatot meghavítani.
2016. dec. 4. 20:19
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Emellett a kérdező mondta, hogy már próbált vele beszélni, kérte, szerinted mégis hányszor kéne még próbálkoznia?
2016. dec. 4. 20:22
 36/41 anonim ***** válasza:
43%

33

Az ő logikája? A te szövegértésed! :-)

2016. dec. 4. 20:26
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakíts vele. A kölcsönösség nagyon fontos egy kapcsolatban, ne hagyd hogy elhanyagoljanak mert mindenki többet ér annál hogy így járjon.
2016. dec. 4. 21:17
 38/41 A kérdező kommentje:

Jól írja a 21-es válaszoló! Nem évek óta húzom a szexet. Meg miért is tennék ilyet?

7 petting volt eddig. Nyilván vágyom a szexre, de először hozzá szerettem volna szokni a dolgokhoz. Igen, megkértem a barátom,hogy ő is csináljon valamit. Olyan is volt hogy oda tettem kezét, hogy csinálja még egy kicsit de mindig azt mondja hogy majd később. Én az első alkalomtól kezdve kielégítettem, mert vágytam rá, örömet akartam neki okozni, de ha sosem kapok viszonzást, akkor nem gondolom hogy könyörögnöm kéne állandóan. Elélvez, majd ott a vége. Vagy lefekszik, vagy öltözik, kimegy mosdóba én meg ülök ott mint egy szerencsétlen. Abban van igazság hogy nem kell egyből eldobni mindent (ráadásul szeretem is őt, ezért vagyok gondban) de tényleg tehetetlen vagyok. Félek hogy ha szex lesz és ő elélvez, ugyanúgy ott fog hagyni. Sajnos tényleg hajlok a szakítás felé. Max beszélek vele erről még utoljára. De ez így nekem kevés.

Köszönöm a válaszokat!

2016. dec. 4. 22:21
 39/41 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Jol jegyezd meg amit irok...!

Az a pasi,aki már az elején csak magával foglalkoztunk az ágyban, az mindig is ilyen marad majd veled!

Főleg ugy hogy tudja szűz vagy még, ahogy azt is, hogy egy nőnek nagyon befolyásolja a késöbbi szexuális életét, az első pasi ilyen téren. Neki nagyon is azon kéne lenne, hogy kielégitsen téged.

De a leirtakból tisztán látszik, hogy letojja te elélvezel e, de ő meg elváltam, tehát = Egy önző segfej, ráadásul letojja te mit szeretnél. Csak magával foglalkozik. Arra jo vagy Neki, hogy kielégitsd őt, de Arra már nem, hogy veled is foglalkoztunk...

Lány vagyok egyébként

2016. dec. 6. 05:17
 40/41 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Ujraküldöm, mert a telefonom átirt szavakat önkényesen.

Jol jegyezd meg amit irok...!

Az a pasi,aki már az elején csak magával foglalkozik az ágyban, az mindig is ilyen marad majd veled!!!

Főleg ugy hogy tudja szűz vagy még. Ahogy azt is, hogy egy nőnek nagyban befolyásolja a késöbbi szexuális életét, az első pasi ilyen téren.

Neki nagyon is azon kéne lenne, hogy kielégitsen téged.

De a leirtakból tisztán látszik, hogy letojja te elélvezel e, de ő meg elvárja, hogy te kielégitsd őt. Tehát = Egy önző segfej, ráadásul letojja te mit szeretnél. Csak magával foglalkozik. Arra jo vagy Neki, hogy kielégitsd őt, de Arra már nem, hogy veled is foglalkozzon...

Lány vagyok egyébként

2016. dec. 6. 05:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!