Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos, összejöttem végre a barátommal és persze én már gondolkodok előre is, hogy hogy is van ez a fogamzásátló. A tablettát hol lehet beszerezni? Fog változni a hormonszintem? Fogok e hízni? Ha lehetséges mindent írjatok le ezzel kapcsolatban .
"Rá 7-8 napra akár már "élvezhet" is a barátod!"
Kivéve persze, ha a kérdező kb. 15-16 éves [vagy akár 20 körüli] és nem akarnak neki bivalyerős gyógyszert adni.
Akkor akár 2 hónapot is várni kell.
A második levélnél már biztos védettséget nyújt, az új ciklustól. Igen javíthat a pattanásokon de ez is ember függő, viszont ha abba hagyod ugyanúgy vissza jönnek, sőt legtöbbször az első pár hónapban még súlyosbodhat is.
Viszont az nagyon fontos hogy ne siessétek el a dolgot, és lehet nem kell rögtön a gyógyszert használni hanem egy ideig lehet óvszerrel is védekezni.
Szerintem is eleinte az óvszer jobb egyrészt a tabletta arra való, hogy ha tartós kapcsolatod van, ezt most még nem tudhatod. Mi pár hónapig óvszereztünk és utána mentem, így jobban meg is tudott vizsgálni (hüvelyi ultrahang, rákszűrés).
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!