Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 20 éves vagyok még nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves vagyok még nincs gyerekem lehetséges hogy spirált rakassak be?

Figyelt kérdés
Nem hasznalhatik semmilyen hormontartalmu fogamzasgatlo eszkozt.
2012. nov. 5. 13:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
igen
 2/16 anonim ***** válasza:
a helyedben sose raknék fel spirált.. főleg akkor nem, ha még nem szültem. inkább pesszárium+pharmatex, vagy pharmatex+megszakitás+naptármódszer(ez utóbbit akkor, ha a pasid megbízható)..
 3/16 anonim ***** válasza:
Szülés előtt álló nőknek nem javasolt, de erről feltétlenül egy nőgyógyászt kell megkérdezni, ő tud felvilágosítást adni a lehetséges kockázatokról!
2012. nov. 5. 13:42
 4/16 anonim ***** válasza:
55%
Igen lehetséges, és a tévhittel ellentétben semmilyen problémád nem származik belőle. A nagyszájú ellenzőknek elmondanám a szülés előtti hölgyek is nyugodt szívvel alkalmazhatják, mert NEM okoz meddőséget. (legalábbis a ma gyártott termékek semmiképp)
2012. nov. 5. 13:44
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
Milyen nagyszájú ellenzőkről beszélsz kedves 4. válaszadó? Ki volt itt akár kioktató, akár okoskodó? Csak leírtuk a véleményünket, tapasztalatunkat, esetlegesen azt, amit a saját nőgyógyászunk mondott, hiszen a kérdező nyilván erre volt kíváncsi. Te másképp gondolod, biztosan frissebbek az infóid, de azért én nem merném felvállalni, hogy olyasmire biztatok valakit, aminek nem vagyok szakértője, vagy tán nőgyógyásznak tetszik lenni?
2012. nov. 5. 13:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
lehet h nem okoz gondot, meg meddőséget.. a tablettára is azt mondták, aztán meg kifelejtették az orvosok, h stroke-ot kaphatok tőle, mert rengeteget fájt a fejem.
2012. nov. 5. 13:47
 7/16 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom nem. Állítólag van mini spirál is, de én nem bíznék benne főleg ha később szeretnél babát.

23N

2012. nov. 5. 13:47
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. En is sok helyen olvastam h aki meg nem szült annak nem rakjak fel de olyat is olvastam h 18ev felett Igen. Pesszarium nagyon macerasnak tünik nekem.Hüvelytamponrol ttapasztalat?
2012. nov. 5. 13:50
 9/16 anonim ***** válasza:
sztem is macerás.. a hüvelytampon alatt a pharmatex termékeket érted? nekem teljesen bevált, nem lettem terhes, csak a tabletta nagyon csíp, a kúp az rendben van. aktus előtt 20 perccel kell fölrakni, és aktus után nem ajánlatos mindjárt zuhanyozni, és vigyáznod kell, hogy ne benned menjen el!
2012. nov. 5. 13:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

az én dokim nem rak fel spirált még nem szült nőknek, a spirálom tájékoztatójában viszont az szerepel, hogy van rá lehetőség, megfelelő körültekintéssel

szülés után egyébként csak ajánlani tudom, lassan 3 éve van fent, semmi problémám vele, maximálisan elégedett vagyok

2012. nov. 5. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!