Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem elégít ki a barátom, hiába kérem hogy tegyen valamit. Erősen gondolkodok rajta hogy szakítok. Szerintetek?
Még szűz vagyok. Eddig hétszer volt petting. Én minden alkalommal orálisan kielégitettem, ami nem 10 percig tartott csak...
Majd elélvez, és ennyi volt. Közbe igaz ujjazni szokott egy kicsit de mikor már kezdeném én is érezni, akkor abbahagyja. Azt mondja hogy majd akkor folytatja ha kielégítem. De sosem tartja be. Már ott tartok hogy elment a kedvem a szextől is.
Beszéljek vele erről utoljára vele vagy szakítsak?
18L
(Nem kérek priviben ajánlatokat köszi!)
18:53 már az első alkalommal sem elégítette ki és nem évek óta húzza a dolgot a kérdező, hanem csak 7 alkalom volt! Aki ennyit pettinget sem képes "elviselni", akkor gondok vannak. Azért oda ne rohanjuk már, hogy szegény fiúnak szükségletei vannak. Szükséglet a víz, kaja, oxigén! Nehogymár abba haljon bele hogy 'csak' leszopják.
Persze, hogy van oka ennek. Az, hogy egy kultúrálatlan, önző kis paraszt. Érdekes módon a kérdező szűz, tapasztalatlan, de nem kellett vele megbeszélni a tényt, vagy megtanítani rá, hogy a másik felet ki kell elégíteni. A barátjának viszont ez egyértelműen nem világos, ahogy sok más férfinak sem. Azt hiszik nekik ez jár csak úgy. Ha nem tűnt volna fel, hetente több ilyen kérdés van mindenféle korú férfiakkal. Ha ez nem somorú és undorító, akkor nem tudom mi az...
20
Nem azért írtam, mert kérdeztél.
Arról nem is beszélve, hogy lusta. Hát miért is dolgozna, amikor így is megkapja amit akar?
Az meg valóban logikus, hogy úgy akarja rávenni a szexre a nőt, hogy már a pettingnél elveszi a kedvét az egésztől. xD Hát aki tényleg annyira szexelni akar, az úgy beveti magát, hogy a másik még többet akarjon...
#21: Kedves, én csak segíteni akarok megfejteni a barátodat, ha már neked magadtól nem sikerül. Te jöttél ide kérdezni, nem én. Elmondtam már ezerszer, hogy mi állhat a háttérben, de te csak mondod itt a magadét.
#22/24: El vagy tévedve férfiak terén. A legtöbbünk igenis szreti viszonozni az örömöt, amit kap. Sőt (most figyelj!), gyakrak még viszonzatlanul is szeretünk örömöt okozni! Nem semmi, igaz? Sokat te sem segítesz azzal, hogy jelzőket dobálsz a srácra. A logikát meg nem is értem, hogy van képed szóba hozni. :) Leírtam érthetően, hogy miért csinálja. Gyerekes dacból, mert nem kapja meg, amit akar. Azt is elmondtam, hogy igen, ez tényleg gyerekes viselkedés és jobb lenne megbeszélni. Erre jöttök ti, akik azt hiszitek, hogy az a megoldás, ha jelzőket dobálunk és szakítunk. Ezzel aztán előrébb jutott mindenki. Királyak vagytok! Pacsi!
#23: Nem mondod... Na, ne fárassz tovább. Kösz.
19:39 és mi lenne ha a kérdező meg gyerekes dacból nem szopná le sosem? Az bezzeg már nem lenne oké, mi? Miért természetes, hogy az egyiknek tudnia kell mi a dolga, minden segítség nélkül, a másikat meg teljesen természetes pátyolgatni meg nevelgetni??? Ha ahhoz nagyfiú, hogy dugjon, akkor beszélni is tudjon! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát, és a kérdező nem is az anyja, hogy noszogassa.
Kérdező, szerintem ha jót akarsz magadnak, még azelőtt szakíts vele, hogy a fejlődő szexualitásod tönkreteszi és megutáltatja veled a szexet és a férfiakat...
#26: Demagóg vagy. Kiforgatod a szavaimat és úgy kérdezel, mintha én ezt valahol állítottam volna, pedig sehol nem mondtam ilyet. Attól nem lesz bocsánatos az önzés, mert valamit el akar érni vele. Ismétlem (a gyengébbek kedvéért): nem helyeslem, amit a srác művel. De ez még nem ok a szakításra, mindent meg lehet beszélni, ha a helyes kérdést tesszük fel! A bizonyos helyes kérdést próbálom megfejteni. De nem segítetek, csak azt látjátok, hogy mekkora szemét alak vagyok. :)
#27-28: Hahaha, na pontosan erről beszélek! :) Ahelyett, hogy próbáljuk meg megoldani a problémát, lépjünk le. Persze, csak a szokásos. Így könnyebb. :)
Rengeteg nő ír ide? Nehogy azt mondd nekem, hogy számodra a Gyik ilyen szempontból reprezentatív, mert megőrülök. :D
Na látom megy a gyp harc.
A srác egy önző kis swag-yolo lehet, aki csak kihasználja a lányt. #25 te meg el vagy tévelyedve az élettel kapcsolatban. Nincsen olyan, hogy a férfiak ilyenek,olyanok...Minden ember más.
De induljunk ki abból, hogy tényleg szeretjük viszonozni annak akit szeretünk (ez úgy igaz is a legtöbb emberre). Ő nem viszonozza. Ergo? Nem szereti a lányt.
Szóval akárhogy nézem, szerintem építsd le a kis fattyút gyorsan kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!