Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Soha nem elégít ki a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem elégít ki a barátom, hiába kérem hogy tegyen valamit. Erősen gondolkodok rajta hogy szakítok. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok. Eddig hétszer volt petting. Én minden alkalommal orálisan kielégitettem, ami nem 10 percig tartott csak...

Majd elélvez, és ennyi volt. Közbe igaz ujjazni szokott egy kicsit de mikor már kezdeném én is érezni, akkor abbahagyja. Azt mondja hogy majd akkor folytatja ha kielégítem. De sosem tartja be. Már ott tartok hogy elment a kedvem a szextől is.

Beszéljek vele erről utoljára vele vagy szakítsak?

18L

(Nem kérek priviben ajánlatokat köszi!)

2016. dec. 4. 16:59
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakíts vele..
2016. dec. 4. 17:01
 2/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ebből az jön le, hogy nem,foglalkozik veled, és kihasznál, vagyis nem szeret, ergó szakíts.

22F

2016. dec. 4. 17:01
 3/41 anonim ***** válasza:
100%

Az első után szakítanod kellett volna.

Annyi esélyt adj neki, higy legközelebb előbb ő nyal ki téged 2-3 élvezetig, aztán jöhet ó. Ha nem megy bele, azonnal hagyd ott!

2016. dec. 4. 17:03
 4/41 A kérdező kommentje:

Az első kettő után még úgy voltam vele hogy nekem új volt ez az egész, először bele akartam jönni de mostanra tényleg elfogyott a türelmem mert szóltam neki nem is egyszer.

(Akiktől priviben kaptam hogy rendes ismerkednének most mondom hogy nem ismerkedek itt!! Csak tanács miatt írtam)

2016. dec. 4. 17:06
 5/41 anonim ***** válasza:
94%
Egy önző gyökér! Szakits vele és keress egy idősebb pasit.A fiatalok mind ilyenek
2016. dec. 4. 17:27
 6/41 RRR ***** válasza:
100%

csere

csak a saját maga kielégítése a fontos neki

2016. dec. 4. 17:49
 7/41 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem... khm... dugtok inkább? :)
2016. dec. 4. 18:16
 8/41 anonim ***** válasza:
85%
Ja, így is bunkó a pasi, hát akkor jutalmazza meg még dugással is? Jó vicc. Az ilyen nem fog megváltozni csak azért mert szexelnek. Reszel 5 percig majd befordul a fal felé...
2016. dec. 4. 18:19
 9/41 A kérdező kommentje:

Mert nem akartam hamar összefeküdni vele. Nekem első alkalom lenne. De már elvette a kedvem.

Zöldet adtam nektek!

2016. dec. 4. 18:19
 10/41 anonim ***** válasza:
0%
#9: Azért ez ennél összetettebb dolog. Azért kérdeztem, mert én azt tartom valószínűnek, hogy a srác már idősebb/tapasztaltabb és már inkább szexelne, petting helyett. Valószínűleg a szexre értette, hogy "majd ha kielégítesz".
2016. dec. 4. 18:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!