Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Soha nem elégít ki a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem elégít ki a barátom, hiába kérem hogy tegyen valamit. Erősen gondolkodok rajta hogy szakítok. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok. Eddig hétszer volt petting. Én minden alkalommal orálisan kielégitettem, ami nem 10 percig tartott csak...

Majd elélvez, és ennyi volt. Közbe igaz ujjazni szokott egy kicsit de mikor már kezdeném én is érezni, akkor abbahagyja. Azt mondja hogy majd akkor folytatja ha kielégítem. De sosem tartja be. Már ott tartok hogy elment a kedvem a szextől is.

Beszéljek vele erről utoljára vele vagy szakítsak?

18L

(Nem kérek priviben ajánlatokat köszi!)

2016. dec. 4. 16:59
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
0%

#9: Hoppá, ilyen ötösöm legyen a lótton. :)

Kérdező: nehéz helyzet. Egyrészt ő is lehetne kicsit türelmesebb, de neked is meg kell értened, hogy egy fiatalembernek szüksége van a szexre. Mióta vagytok együtt?

2016. dec. 4. 18:25
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Olyat keress, aki szeret és akinek fontos vagy.
2016. dec. 4. 18:28
 13/41 A kérdező kommentje:
Úgy értette hogy petting alatt elégítsem én ki először, majd ő engem. Csak tudom mit mondott :)
2016. dec. 4. 18:38
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Vele lefeküdni = az ő testével maszturbálna.
2016. dec. 4. 18:38
 15/41 anonim ***** válasza:
0%
#14: Nem olyan biztos az. :) Nehezen tudom elhinni, hogy ő ne akarná ezt viszonozni. Szerintem egyszerűen csak "sztrájkol", amiért nem fekszel le vele. :) Ami természetesen gyerekes viselkedés, inkább meg kéne veled beszélnie, hogy neki már többre lenne igénye. Biztosan találnátok közös nevezőt, csak ő nem mondja el neked a problémáját, helyette duzzog és várja, hogy te magadtól kitaláld. Te viszont az egészet félreértelmezed és nem próbálsz meg a dolgok mögé látni, csak azt fogod fel, hogy ő önző és nem viszonozza. A kérdés az: miért nem?
2016. dec. 4. 18:53
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

# 16

7x bizonyította, hogy önző.

2016. dec. 4. 18:56
 17/41 anonim ***** válasza:
0%
#17: Szállj már le rólam, nem veled beszélgetek. :) Egyébként persze, önző dolog, igen. Arra próbálok rájönni, hogy miért ilyen a srác? Miért csinálja ezt? Mit akar ezzel elérni? Valami motivációja kell, hogy legyen. Hiszen miért tagadná meg a párjától (és magától, hiszen ha a partnernek jó, akkor nekem is) ezt az örömöt? És az nem válasz, hogy jelzőket dobálsz rá. Valami oka van.
2016. dec. 4. 19:12
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Te is reagáltál más (9.) hozzászólására.
2016. dec. 4. 19:16
 19/41 anonim ***** válasza:
0%
#19: Mivel megszólított (még ha csak közvetve is), kénytelen voltam. De téged még csak közvetve sem kérdeztelek, azt hiszem. :)
2016. dec. 4. 19:20
 20/41 A kérdező kommentje:
#16-os válaszoló: Szerinted nem pettinggel kell kezdeni a dolgokat? Elmondtam kb ezerszer a történetet de te csak mondod a magadét..
2016. dec. 4. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!