Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb orális szexélményed életed során?
Volt barátnőm akivel feküdtem az ágyban és egyszer csak lejjebb ment és orálisan kb fél perc alatt kivègzett annyira jó volt
Na ott az kegyetlenül jól esett még ha rövid is volt
Adtam: az első barátnőm csak úgy tudott elélvezni ha a seggét nyaltam.
Kaptam: jó pár évvel utána már másik barátnőm volt és a munkahelyemen volt egy csaj akinek szingliként nem tetszettem, de foglaltként már igen. Náluk beszélgettünk mikor is egy mozdulattal lerántotta a melltartóját és mosolyogva nézett. Azt mondta, hogy lepippant, ha elmondom az aktuális kapcsolatomnak, hogy mit csináltam. Nem mondtam el de még is megtette. Életem legjobb élményében volt részem. Miközben porszívó módban szopott, szédültem, minden tagom bizsergett és élvezés közben azért könyörögtem a sorsnak, hogy nehogy most kapjak szélütést.:D
-amikor első bnőmet nyaltam, 18 volt, legfinibb punci
-amikor először nyaltam popsit
-amikor egyszer elmentem oráltól(sajna nekem nem adja annyira, de volt olyan lány, aki ennyire értett hozzá) s ráadásul a szájába
25f
Adtam: előző barátom a határa feküdt, nekem épp megvolt, ezért csak ő kapott. Nem is kellett elhúznom, annyira jó volt neki, hogy 2 perc alatt ment el. Nem tudtam neki bekapni teljesen, túl nagy volt, ezért a számmal szorítottam amíg bement és amikor csak tudtam közben a nyelvemmel izgatt a makkját
Kaptam:
Exemtol egyszer fogalmam sincs hogy, vagy mit csinált és csakis a szájával, de annyira jó volt hogy több mint ötször mentem el
Mostani párom: egyszer, amikor vendégségben voltunk és nem a saját agyunkban aludtunk, úgy éreztük nem illik ott csinálni, de nem bírtunk magunkkal, elkezdte a nyelvével isteni volt, de még bírtam csendben. Utána betette az ujjat, arra felnyogtem, ezért feljött hozzam, hogy megcsokoljon és addig tövig betette, végül újra szájjal és kézzel. Sajnos nem fejeztük be, de imádtam.
Sosem akartam h úgy nyaljon ki a párom h a szájára ülök' de egyszer felemelt és mondta h halgassak.. Sosem élveztem addig akkorát..
Az is nagyon beindított amikor az autóban sz**tam le és élvezésnél rátolta a fejem..
Előző barátnőm egyszer rendesen "becsiccsentett" és (amit előtte nem hagyott soha) a szájába élveztem, úgy hogy lenyelte mindet. Ekkor volt egyetlen egy alkalommal, hogy úgy igazán le**tak, igazi élvezetből. Közben végig magát ujjazta és a csiklóját izgatta (Amit szintén soha nem tett, sem előtte, sem utána).
Szuper emlék, egyet sajnálok, hogy sajnos bennem is volt, ezért picit ködös a dolog, pedig sokáig akarok még tisztán emlékezni rá :)
33F
Nekem a legjobb élményeim egy lány baráthoz kapcsolódnak.
Ő nagyon vonzódik hozzám, én viszont hozzá egyáltalán nem, úgy hogy abban állapodtunk meg, hogy néha csak leszop.
Ez még oké is, de olyan technikája van, amihez még hasonlót sem tudott soha senki.
Felváltva váltogatja a popsinyalást és a tövig bekapós mélytorkozást, mindezt kéz nélkül, egyszerűen tökéletes, pont ahogy a legjobban esik. Ja és persze a végén lenyeli az utolsó cseppig!
Ettől konkrétan minden alkalommal akkorát élvezek, hogy azt se tudom utána melyik bolygón vagyok...
Ma is pont találkozunk, remélem ma is elmegy a tali ilyen befejezés felé... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!