Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legjobb orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legjobb orális szexélményed életed során?

Figyelt kérdés
Az is érdekel ha adtad, és az is ha kaptad, érdekel a teljes sztori, minél több infóval. Kérlek a nemed és a korod is írd oda a válaszodhoz :)

2016. szept. 24. 16:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/211 anonim ***** válasza:
100%

Amikor mentem baratokhoz autoval egy regis ismerosom gyalogolt , felvettem hogy elvigyem ahova akar menni aztan egyre jobban belementunk a temaba es olyan frqnciat kaptam hogy labra alig birtam alni ugy kicsvart a baratok egybol levagtak hogy mivolt es feltekenykedtek 😂😂😂

Eletem legjobb oralja volt amit kaptam

21/f

2017. ápr. 20. 14:19
 32/211 anonim ***** válasza:
81%

Eddig mindegyik jó volt,akár adtam akár kaptam.

Jó az első az mondjuk pont nem,de ott én voltam a hülye.sokat ittam,és nem akart rendesen felállni.

32/f

2017. jún. 5. 19:35
 33/211 anonim ***** válasza:
93%
Nekem az volt a legjobb, mikor a párom jól kinyalt, és annyira felizgult rá, hogy egyből ráhúzta a fejem a farkára. Izgató volt hogy ennyire be volt indulva, és végig nyomta a fejem
2017. jún. 12. 14:17
 34/211 anonim ***** válasza:
98%

Koli szobában hétvégére egyedül maradtam és eljött barátom. 69-eztünk, és olyan jól sikerült, hogy egyszerre tudtunk elélvezni. :) izgató volt érezni, ahogy megfeszül minden porcikánk, tele van a szánk, és csak nyögtünk egymásba, miközben muszáj volt leszorítanunk a másikat mivel ficánkoltunk nagyon az orgazmustól. :D

Énis mindig jókat élveztem, viszont az is jó volt, amikor legalább fél óráig tudtam szopni barátom. Először lassan majd határozottan és mindig amikor elélvezett volna, megálltam és húztam az időt. Hatalmasat élvezett, nem győztem lenyelni, csurgott ki a számon..

22/N 27/F

2017. szept. 25. 23:02
 35/211 János Gilján ***** válasza:
94%
34-es, ezt még olvasni is jó volt! :D Sok boldogságot nektek!
2017. szept. 26. 09:40
 36/211 anonim ***** válasza:
97%
Köszi szépen! :D kár, hogy azóta nem sikerült egyszerre élveznünk. Kivételes eset volt. :)
2017. szept. 26. 15:44
 37/211 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom ki hogy van vele, de pasi engem még sosem nyalt ki jól. Életem legjobb elménye egy nővel volt ^^
2017. okt. 20. 08:46
 38/211 anonim ***** válasza:
98%

Legjobb amit adtam: Párom (aki nagyon visszafogott) annyira beindult hogy odaszorította a fejemet és mozgatni kezdte a csípőjét egyre gyorsabban és úgy sóhajtozott közben hogy esküszöm jo volt adni! Pedig nem igazán szeretem de ez nagyon jó volt!

Amit kaptam: Szintén mostani páromtól, az első ember aki annyira ráérzett arra hogy hogyan szeretem hogy minden nyelvmozdulatára felsóhajtottam és a végén le kellett fognia annyira vonaglottam az orgazmustól :D

2017. dec. 18. 17:59
 39/211 anonim ***** válasza:
27%
Az osztálytarsam a matekóran mèlytorkozott le ,es elveztem el ,ugy hogy par osztalytarsam is latta az esetet :)
2018. jan. 16. 18:38
 40/211 anonim ***** válasza:
96%
Hát nekem nem megszokott dolog volt...egy fiú a popsilyukamat nyalta, ujjazta is iszonyat jó volt. Aztán, amikor én nyaltam férfit. 38N
2018. jan. 26. 20:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!