Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb orális szexélményed életed során?
Adás és kapás szempontjából is a feleségemhez kötnek a legjobb élmények szerencsére. :)
Én adtam:
Sokszor volt nagyon jó, de egyszer valamiért extrém módon élveztem. Mindig szerettem nyalni, szeretem a szerelmem ízét az illatát, szeretem, ahogy vergődik a nyelvcsapásaim és egyéb munkásságom hatására. Szeretem ahogyan változik az íze az orgazmusánál és szeretem érezni a szexuális energiáit, ahogy a puncijából az arcomba sugároznak. Viszont volt egy alkalom, amikor ez a kapcsolat valamiért a szokásosnál is jobban sikerült. Olyan mértékig hatott rám az ő élvezete, hogy konkrétan orgazmus közelébe jutottam én is anélkül, hogy kaptam volna bármilyen fizikai ingerlést. Olyan érzés volt, mintha 2 nap sivatagi vánszorgás után egy hideg patak friss vízét kortyolhattam volna. Elképesztő izgató volt számomra is, amit vele tettem, minden egyes orgazmusa feljebb és feljebb tolt engem is az izgalmi görbémen. Sajnos azóta sem sikerült ugyanilyen szinten ráhangolódnom, de az "átlagos" puncinyalós élményeim is nagyon kellemesek mindkettőnk számára, nem panaszkodhatunk. ;)
Amikor én kaptam:
Úgy alakult, hogy kimaradt 2 nap szex valamiért és úgy döntött a párom, hogy orálisan oldja a kialakult feszültségemet. A kiéhezettségem miatt természetesen sokkal intenzívebbnek éreztem minden mozdulatát. Sikerült tökéletesen ráhangolódnia az én izgalmi szintemre és mesterien játszott, hogy a csúcs közelében tartott valami számomra ismeretlen időtartamig. (Kb fél óra lehetett...) Alapvetően intenzíven kezdett, használta a kezét egyszerre oldalra és fel-le, a száját is ügyesen tapasztotta a makkomra, a nyelvével célzottan többnyire a fitymafékem területét támadva. Amikor pedig a csúcs közelébe értem, a herémtől nyalogatta végig a makkom csúcsáig az egész pénisztestet különböző szögekben és helyeken. Ez alapvetően nem lenne egy nagyon izgató érzés, de a csúcs közelében egyensúlyozva olyan hatást gyakorolt rám, mintha közvetlenül a lelkemet nyalogatta volna. :) Amikor kicsit visszább esett az izgalmi szintem, azonnal újra feltornázott a csúcs közelébe. Eszméletlen profin tudott vagy fél órán keresztül 90 és 99% között tartani. Hogy ez nekem milyen érzés volt? Hát... Mintha egy másik világban lennék. Konkrétan máshol voltam, egyetlen dolog kötött a fizikai testemhez, méghozzá az elképesztő mértékű, és felfoghatatlan szintű élvezet. A végén pedig a sokszorosan felépített orgazmusom is akkorát szólt, hogy utána kellett pár perc, mire meg tudtam szólalni és felfogtam, hogy hol is vagyok valójában. Sajnos ő sem találta el azóta sem ugyanezt az összhangot, de közel hasonló élményeket már többször is kaptam tőle. :)
36F és 33N
Legrosszabb... Amikor a srác harapdálta a csiklómat és amikor szóltam neki, azt hitte viccelek!
20/L
Jah, hogy a legjobb...
Amikor frl perc alatt elélveztem annyira ki voltam már éhezve
a szomszédnő szopott le mikor kissé becsípve mentem hazafelé...
azóta is szexkapcsolatban vagyunk
21f 36n
Egy fiatalabb kolléganőmet egy céges buli után ugy megmélytorkoztattam, hogy elhanyta magát. Először undorítónak tűnt, de nem hagytam abba. Újra lenyomtam neki, megmozgattam addig amíg éreztem hogy megint öklendezik. Amikor lattam, hogy megint hányna, még mélyebbre toltam és a hajánál fogva rajta tartottam a fejét addig, amíg elvörösödött es könnybe labadt a kidülledő szeme, rekeszizma megfeszult. Ekkor rántottam ki es konkretan sugárban, üvöltve okádott a padlóra. A szaga zavart, de fura módon kifejezetten élveztem hogy mezítláb tapicskolok a hányásban. Ezt folytattam addig, amíg mar nem volt mit hánynia, közben folymatosan köpködtem és fotóztam az arcát, es szidtam hogy milyen undorító, okádék egy nő. Ő eközben a csiklojat dorzsolte es bevallasa szerint oklendezés közben nagyokat élvezett. A végén a nyelöcsővébe élveztem, még nyelnie sem kellett.
Nem vált rendszeressé ez a dolog, azt sem mondanám hogy ez volt a legjobb, de érdekesnek érdekes volt, és egyszer jo volt szopatassal kiürîteni egy női gyomrot. Ő utólag elkérte a képeket hogy maszturbalhasson rájuk.
Az enyem semmi a tobbihez kepest, de leirom.
Kisse ittas estem utan, a baratomnal kotottem ki. Mikor iszom sokkal inkabb kivanos vagyok, azonnal ra is cuppantam, mar a masodik, vagy harmadik kort jartuk es ugy dontottem, hogy mostantol kezdve csak szajjal kenyeztetem. Elkezdtem jatszani es a parom folyamatosan nyogott, lihegett, eddig sracoknal nem nagyon tunt fel, hogy hangosak lennenek. Majd vegul a szamba elvezett es meg vagy 10-15percig nem tudott megszolalni, akkorat elvezett. Nagyon jo erzes volt latni, hallani, hogy ennyire tetszett neki!:)
Egy nagyon szép arcú, szép szemű, vadító mosolyú lánytól, egy síelésen kaptam életem legjobb élményét. A mellei is gyönyörűek voltak, térdelve pippantott le este a zuhanyfülkében. Hihetetlenül izgatóan csinálta, vagy négyszer-ötször az élvezés közelébe juttatott, de mindig megállt, nem hagyott elmenni, majd végül, mikor már majd megőrültem, kivégzett, akkorát élveztem, mint még soha életemben, se előtte, se azóta, beterítette a cucc az egész arcát, a melleit, majd utójáték gyanánt szexin mosolyogva lenyalogatta, leszopogatta a farkamról a maradék gcit.
Aztán utána persze ő is megkapta a magáét, de az már nem ide tartozó sztori.
De azóta is álmodozok néha még egy ilyenről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!