Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb orális szexélményed életed során?
Hát be kell vallanom nagy szopás volt!
A barátnőmtől, későbbi feleségemtől, mai exemtől kaptam!
Fergeteges volt! (F)
Első együttlétnél úgy sikerült hogy azt mondta, hogy ezt nagyon nem mézte ki belőlem! 😊
Nem volt sok időnk gondoltam emlékezetessé teszem számára, háromszor elment 15 perc alatt! 😉
Néha nincs kedvem az orálhoz, de múltkor beindultam és a párom hagyta, hogy 4szer egymás után leopjam. Imádtam. A 4. már szerintem nem volt olyan kellemes neki, de extázisban voltam az ajkam közt lüktető hústól.
Emlékszem, mikor nem volt senkim és rám tört egy ugyanilyen... Szörnyű volt, hogy nem élhetem ki.
Egyszer meg pénzért optam le egy pasit, a szituációtól, hogy igazi, valódi prosti vagyok állatira beindultam, a combomon folyt a nedvem mire elélvezett.
Ezek voltak a legjobbak.
Ami kimaradt, az több pasi egyszerre, meg a glory hole. De legalább van miről fantáziálni.
27/N
Kb 24 éves voltam, mikor nagyon hajtottam egy 5 évvel idősebb csajra, aki már régóta együtt élt a hapsijával, időről-időre lepattintott, de mégis éreztem, hogy van valami szikra köztünk.
Egyszer aztán sikerült rávennem, hogy beüljük iszogatni meló után (a barátja vidéken volt), és nála kötöttem ki, mindketten spiccesek voltunk már, kicsit egymásba gabalyodtunk.
Nem engedte, hogy megbasszam, de úgy leszopott/illetve megdugtam a száját, mint még azóta soha senki.
Sajnos utána is "hű" maradt a régi barátjához, így nem lett köztünk semmi több. 34F
Nem valami nagy dolog de a 69!
Exbarátom sose akarta de amikor egyszer belement... HúHa!! Azt aztán sose fogom elfelejteni! Fantasztikus volt!
Tudom, ez annyira sablon meg mindennapos de nekem akkor is ez nagyon meghatározó volt :)
L
Amikor a pasim először nyalt ki, 16 voltam, és el se tudtam képzelni hogy lehet valami ennyire mennyei érzés. Olyan extázisba kerültem azonnal, hogy nem tudtam, mit csinál a nyelvével, tehát nem tudtam hogy körkörösen vagy fel-le, mert elöntötte az agyamat az élvezet, és szinte azonnal el is mentem, egy perc se volt. Soha nem élveztem még ennyire nyalást mint akkor.
Amikor pedig én szoptam, az egy nagyon jól sikerült kényszerfrancia volt, ösztönösen jött, nem megbeszélve, hanyatt feküdtem az ágyon, lelógó fejjel, és ő állva dugta a számat, jaj, valami isteni volt. Aztán rámhajolt, és simogatta a csiklómat, jaaaaj, hát annyira még semmit nem élveztem mint egy számban ki-be járó faszt, arcomnak csapódó heréket és a fejembe szálló vért miközben a felizult csiklóm is érintést kapott.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!