Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legjobb orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legjobb orális szexélményed életed során?

Figyelt kérdés
Az is érdekel ha adtad, és az is ha kaptad, érdekel a teljes sztori, minél több infóval. Kérlek a nemed és a korod is írd oda a válaszodhoz :)

2016. szept. 24. 16:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/212 anonim ***** válasza:
39%
23 lány. Volt egy pasim meg pár éve. Elég hosszú farka volt, viszont elég vékony. Illetve mondjuk úgy hogy nem túl vastag a hosszához képest. 23x4,5 cm. Mélytorkozásra pont ideális volt. Mivel én meg szeretem csinálni gyakran alkalmaztuk. Nem is nagyon szoktam öklendezni. Teljesen tövig be tudtam kapni. Imádtam ha így megdugta a torkomat. Gyakran volt hogy tövig a számban volt és így élvezett el. Utána is bent hagyta még akár percekig is. És egy ilyen alkalommal mikor bent hagyta kb 1-2 percel élvezés után éreztem hogy megint jön belőle valami. De sokkal több mint a tejecske szokott lenni. Elkezdtem nyelni. Pár pillabattal később jöttem rá hogy pisil. Hihetetlen izgató volt. Ki sem engedtem. Végig lenyeltem az összeset. Ezt itána is csináltuk még párszor.
2018. ápr. 20. 12:55
 52/212 NemFogodKitalálni ***** válasza:
95%
#51. Szerintem ez egy nagy kamu. 23 cm hogy férne be tövig a szádba? Meg ha esetleg be is megy, az már bőven lenn van a torkodon. És ha oda beleélvez, azt te miért kezdenéd nyelni? Azon nem kell semmit nyelni, mert lemegy a torkodon már egyből. Több sebből is vérzik a sztori 😃
2018. ápr. 20. 20:56
 53/212 anonim ***** válasza:
39%
51 es vagyok. Próbàld ki egyszer.
2018. máj. 10. 16:22
 54/212 anonim ***** válasza:
96%

Amit kaptam: nagyon nehezen élvezek el általában. Az utolsó barátommal 69-eztünk, ő kb háromnegyed óráig nyalt engem, de nem hagyott orgazmus nélkül. Nagyon jót élveztem, utána meg is köszöntem neki, és adtam gyógypuszit is az állkapcsára. :D

Amit adtam: pár hónapja összejártam szexelni egy fiúval, nála aludtam, és reggel nem mentem be egy zh-ra a fáradtság miatt. Miután jól kialudtam magam, leszoptam, ő meg közölte orgazmus után, hogy nála ötöst kaptam :D

2018. jún. 24. 23:22
 55/212 anonim ***** válasza:
98%
A volt feleségem németországban egy rendőrségi kollégium kápolnájában szopott le, emlékezetes volt...
2018. okt. 5. 05:05
 56/212 anonim ***** válasza:
56%
Amikor Sasha grey mūszáját be toltam a faszmba xD
2018. okt. 14. 12:21
 57/212 anonim ***** válasza:
94%

Kapni még valamiért sosem sikerült úgy, hogy el is élvezzek. Szóval adtam. :D A legemlékezetesebb pedig az volt talán, mikor egy srác nálam aludt, és kipróbáltuk, milyen ha a gát rész felé is elkalandozok, és kívülről simogatom a hátsó bejáratot. Először furcsa érzés volt neki, de elengedte magát, főleg mikor elkezdtem végre szopni is. Elég hamar elment először, öröm volt nézni, ahogy gyorsan emelkedik és süllyed a mellkasa. Kicsivel később volt még egy kör, akkor már egy ujjammal is izgattam, miközben szoptam, másik kezemmel simogattam, ahol értem, akkor még nagyobbat élvezett. :)

25/L

2018. okt. 14. 14:17
 58/212 anonim ***** válasza:
97%
Zagyva partján meztelenkedtünk párommal, majd jött aminek jönnie kell. Felejthetetlen volt :)
2018. okt. 24. 07:55
 59/212 anonim ***** válasza:
98%
Mikor hármasban egy srác és egy csaj egyszerre kényeztetett:) utána én is viszont a srácot a csajjal és a csajt a sráccal is:)
2018. okt. 31. 09:47
 60/212 anonim ***** válasza:
100%

Szereted adni és kapni is.

Legjobb élményem az volt mikor egy fiatalabb sráccal voltam, ő 28 éves volt én 40 és annyira vonzódtam hozzá, nagyon helyes volt, az illata is nagyon jellegzetes volt és kellemes, hogy már a látványától nedves voltam, és mikor arra került a sor, eszméletlen jó nyelvtechnikája volt, én olyat még nem tapasztaltam soha, miközben láttam ahogy nyal odalent, olyan nagy hatással volt rám, hogy többször is elélveztem, persze viszonoztam neki az orált és ő sem panaszkodott egyáltalán, nekem ez volt a legjobb (orális) élményem eddig

42/N

2018. nov. 13. 16:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!