Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb orális szexélményed életed során?
Figyelt kérdés
Az is érdekel ha adtad, és az is ha kaptad, érdekel a teljes sztori, minél több infóval. Kérlek a nemed és a korod is írd oda a válaszodhoz :)2016. szept. 24. 16:48
91/211 anonim válasza:
69. :)
Nem különösen voltam oda a szopásért, de 69ben ha közben én is nyalhatok, imádom.
Nem is egyszer előfordult, hogy kicsit durvábban ült az arcomra és elég sokáig úgy maradt. Nem kaptam levegőt.
Hát az valami orbitálisan jó volt. Mikor már egy picit pánikolsz a levegőhiány miatt, vonaglasz orrba szájba, szopnak és közben fullban elmerülsz a punciban...
Aztán amikor úgy gondolja, hogy megkegyelmez és felemeli a popit, hát isntant lerobban a pötsöd. :DD
Tutira direkt csinálta, mert tudta, hogy imádom ha fojtogat vagy párnát nyom az arcomra.
29F
92/211 anonim válasza:
Amikor egyszerre szoptam 3 darab 22+cm-es farkat. Teljesen extazisba estem. 22L
93/211 anonim válasza:
Utsó, azt h csináltad? A végén az arcodra élveztek?
95/211 anonim válasza:
egyik volt barátom hihetetlenül jól nyalt, mondtam neki hogy ha élvezek akkor se hagyja abba csak fogjon le és nyaljon tovább, akkora orgazmusom lett hogy majdnem elájultam vagy 10 percig nem is tértem magamhoz, tuti hogy sosem felejtem el
97/211 anonim válasza:
Azt hiszem, hozzászólok még egyszer. :)
Meglett a legjobb orális élmény. Akivel most vagyok, istenien szop, szinte nem térek magamhoz, akkorát élveztem.
98/211 anonim válasza:
A férfi majdnem befalt. Hát ezt nagyon élveztem, pedig korábban nem szerettem, attól féltem, hogy gusztustalan vagyok ott lent. De ez a pasi olyan szenvedéllyel csinálta, hogy azt nem tudtam nem élvezni.
99/211 anonim válasza:
Ez az egyik legjobb kérdés a gyakorin. Elképesztően jók a válaszok.
100/211 anonim válasza:
Házi buliban egy 17 éves kiscsaj, valami istenien szopott,le is mélytorkozta, 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!