Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legjobb orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legjobb orális szexélményed életed során?

Figyelt kérdés
Az is érdekel ha adtad, és az is ha kaptad, érdekel a teljes sztori, minél több infóval. Kérlek a nemed és a korod is írd oda a válaszodhoz :)

2016. szept. 24. 16:48
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/211 anonim ***** válasza:
29%

Leírok pár élményt.

Nem pont orális, de szex.

1) Nemrég hazahoztam egy lányt egy szórakozóhelyről. Csinos volt, nagyon tetszett nekem. Vékony, fekete hajú, pont az esetem. Nagyon jó illata volt a bőrének, a hajának. A saját testillata rendkívüli módon beindított, már régen éreztem hasonlót, hogy ennyire felhúzott volna valaki. Aztán, lekerült a ruha. Kis melle volt, de nagyon bejött. Aztán, leesett a bugyi is. Egy gyönyörű salátás punci volt a lába között. Nekem ez a kedvencem. Ez az egész, a csinos test, a szép mellek, a jó illata, a salátás puncija annyira beindított, hogy négyszer is szexeltünk az éjjel. Mindegyik alkalommal eljuttattam a csúcsra a lányt. Nagyon jó szex volt, azt kívántam volna, hogy ez az este tartson örökké...

A lány, állítása szerint jól érezte magát, megállapodtunk, hogy jön még. Remélem, tényleg eljön, mert csak ő jár a fejemben.

2) Pár éve a Tinderen szedtem össze egy lányt, kiderült, nagyon szeret szexelni. Egy rossz, majdnem szexmentes kapcsolat után voltam és ezzel az új lánnyal olyanokat szexeltünk, hogy azt hittem, a szívem megáll. Minden menet hatalmas élvezésekkel zárult, járni alig bírtam. A randik után, ahogy hazaértünk, kb. a cipőt alig vettük le, már az előszobában egymásnak estünk, szikrázott a kémia.

3) Szintén szórakozóhelyről elhoztam egy lányt, akinek H-kosaras mellei voltak. És a lány nem volt kövér, nyilván, vastagabb volt, mint egy átlag, de csinos volt, arányos. Kivéve a mellét, az aránytalanul nagy volt. Nagyon élveztem ezeket a hatalmas melleket, főleg, hogy a testéhez képest voltak nagyon nagyok, mert mint írtam, nem volt kövér a lány. Utána még párszor átjött, a retinámba beleégtek ezek a mellek. Nem tudtam betelni velük. Brutális élmény volt.

4) A leghosszabb kapcsolatom, aki volt nekem, egyszer egy éjszaka hétszer szexeltünk. Nem tudom, hogy jött össze, de már megterhelő volt.

5) Egyszer pedig sikerült, hogy délután-este alatt három lánnyal szexeltem egymás után. Első volt az akkori összejárós szexkapcsolatom délután. Második, egy lány, akit közös ismerős által ismertem meg. Áthívott magához este, félreérthetetlen volt a szituáció, megtörtént. De, nem akarta valamiért, hogy nála aludjak. Ezért, elindultam haza. Útközben írt egy barátom, hogy [...] szórakozóhelyen vannak, nem akarok-e menni. Még nem volt nagyon késő. Rohantam haza, letusoltam és elmentem a buliba. Semmin nem izgulva, haláli nyugalommal, azzal a gondolattal, hogy a mai szex már úgyis megvolt, könnyedén ismerkedtem...és még aznap a buliból hazahoztam egy lányt. Minden egó nélkül, aznap elhittem, hogy enyém a világ, három lány egy nap alatt, ebből kettő teljesen új.

6) Tavaly nyáron elértem azt, hogy 4 állandó szexpartnert tartottam. Volt hét, amikor kb. a 7 napból 5 napon volt szex. Azért, rájöttem, hogy bizony igaz a mondás, a jóból is megárt a sok. Volt, hogy már a halálba kívántam, hogy megint szexelni kell, én csak egy nyugis, egyedül töltött estét szeretnék.

Arról nem is beszélve, hogy csak úgy mentek el a 16-os csomag gumik.

Mindig figyeltem és figyelek a védekezésre.

2021. aug. 23. 00:06
 132/211 anonim ***** válasza:
88%
131-es, reméljük a fekete hajú lány nem olvassa az élménybeszámolóidat, mert lehet többé nem látod.:DDD Nekem is kis mellem van, érzékenyen érint a téma, a 3-as pontban való beszámoló után a melltartómat se merném levenni előtted szex közben, de inkább dobbantanék.
2021. aug. 23. 00:12
 133/211 anonim ***** válasza:
35%

Kedves 132-es! Egy szóval sem írtam, hogy zavart volna a kis melle. Sőt, nagyon tetszett. Ugyanolyan puszta tényként jegyeztem meg, mint azt, hogy pl.: fekete haja volt. Inkább te nézz magadba, hogy belelátsz a szavaimba olyanokat, ami nem igaz.

Egyébként elárulom, nekünk a mellméret nem akkora tényező, mint nektek a farokméret, mert a mellméreten nem múlik az aktus.

A 3-as ponthoz meg annyit, hogy oké, nagy volt neki, jó volt, ennyi. De, nem vele volt életem során a legjobb. Ez, hogy volt 1-2 szex, amikor élveztem a nagy melleket, nem jelenti azt, hogy a továbbiakban H-kosár alatti méretre rá se nézek. És ha már így belém álltál, még két dolog: egyrészt, engem például nem érint érzékenyen, ha másnak nagyobb a farka és azt a lány úgy élvezte, mint én azokat a bizonyos H-kosaras melleket; másrészt, a kismellű feketehajú lánnyal sokkal, de sokkal jobb volt a szex, mint a már említett H-kosarassal. Mert, mint írtam, egy lány nem két mellből áll, hanem egy egész emberből és a szex minőségét nem a mellméret adja meg, hanem számos más tényező, amelyben a szóban forgó feketehajú, kismellű lány messze jobban teljesített és bármikor őt választanám a 3-as pontban szereplő nagymellű helyett.

2021. aug. 23. 00:28
 134/211 anonim ***** válasza:
90%

Oké, de azért te is érzed a különbséget:

"retinámba beleégtek ezek a mellek. Nem tudtam betelni velük."

"Kis melle volt, de nagyon bejött."

Mindkét mondatból lejön, hogy alapból a nagy melleket szereted, esetleg van kivétel, ha a lány összességében megfog.

2021. aug. 23. 00:33
 135/211 anonim ***** válasza:
35%

A legtöbb lány, akivel együtt voltam, akár komoly, akár komolytalan kapcsolatban, mind A-B-kosaras volt. Ezek után egy H, kinek ne égne a retinájába.

Lehet, hogy félreérthetően írtam, de a lényegen nem változtat, hogy nem a mell a lényeg. És te is kimondtad, hogy, ha a lány összességében megfog, akkor mindegy, mekkora a mell. Ezt is tanúsítja, hogy a két hosszú (több évig tartó) kapcsolatomban mindkét esetben B-kosár volt, de egyáltalán nem számított. És a már sokat emlegetett feketehajú lány is szuper csaj, mellméretétől függetlenül.

Figyelj, én nem vagyok sértődékeny, gondolj rólam, amit szeretnél. Amit a 132-esben írtál, azért, jót mosolyogtam, mert rendkívül életszerű, hogy éppen szexelni készülnénk, majd közlöm veled a 3-as élménybeszámolót, erre te fogod magad és eltávozol. :)

2021. aug. 23. 00:46
 136/211 anonim ***** válasza:
89%

Figyelj, én már edzésben vagyok, megkaptam már azt is, hogy nem baj, hogy átlagos vagyok, mert a jó nőt azt félteni kell.:D

Akkor is le kellett volna lépnem. Na mindegy, az én életem már el van cseszve.

2021. aug. 23. 00:50
 137/211 anonim ***** válasza:
95%

Azért, fel a fejjel.

Persze, vannak ilyenek, hogy nem jó nő, átlagos, jó nő stb., de ez is mind szubjektív. Aki nekem bejött/bejön, az nekem jó nő. Mindegy, hogy ki mit gondol, vagy talán objektíve tényleg inkább átlagosnak mondanám én is. Nem ez a lényeg. Megint csak azzal tudok jönni, hogy a két hosszú kapcsolatom is ,,átlagos" nő volt a legtöbb férfi szemében és ha nagyon muszáj lenne, én is átlagosnak mondanám őket. Mert persze, nyilván tudtam volna az utcán mutatni száz jobbat. Jobb nő, jobb férfi mindig lesz. De, nekem akkor ők voltak az egyetlen és legjobb nők. És ezt éreztettem velük. Mert itt egy másik témába megyünk át, hasonló gondolatmenettel, hogy egy nő nem csak a két mellből áll, a szívem választottja pedig nem csak a külsőből áll. Mindkettejüknél úgy volt, hogy lehetett volna párkapcsolat egy-egy másik lánnyal, akik csinosabbak voltak, de a személyiségük kevésbé passzolt.

2021. aug. 23. 00:59
 138/211 anonim ***** válasza:
94%
Ha szerelmes vagy, nem látod átlagosnak a másikat. Aki látja, hogy a másik átlagos, az nem szerelmes. Én se láttam átlagosnak a páromat, a világ legjobb pasijának láttam. Már nem szeretem és már látom, hogy túl alacsony, csálé a foga és az anyjára hasonlítanak a karikás szemei. Azt hittem, ő változott meg, visszanéztem 10 évvel korábbi felvételeket és basszus, akkor is ez volt a helyzet, tiszta anyja. De nekünk már annyi. Szóval innen tudom, ha valaki szerelmes, az nem látja átlagosnak a másikat se ojektíve se szubjektíve.:D
2021. aug. 23. 01:05
 139/211 anonim ***** válasza:
94%

Én is ezt írtam, hogy akit szeretsz, ő neked a legjobb.

Viszont, azt a gondolatomat fenntartom, hogy szerelemtől függetlenül, csak külső alapján, el lehet különíteni. Mert számomra úgy lett a ,,tökéletes" valaki, hogy külsőre vonzó volt és belsőre is.

De ez nem jelent teljes vakságot. Attól még, hogy nekem XY volt a választottam és külsőre vonzó volt, azt is tudtam, hogy igen, sok lány van, aki szebb, csinosabb, és ő inkább átlagos, de ettől még ő nem lesz kevesebb és a belső tulajdonságaival együtt válik a tökéletessé számomra. És mondjuk hiába lett volna lehetőségem félrelépni egy sokkal jobb nővel, nem tettem meg.

Úgy gondolom, parttalan lenne a vitánk, mert sokat beszélgettem sok emberrel erről és te is hozod a lányok többségi véleményét, akik kicsit elrugaszkodnak a valóságtól, ha szerelmesek. Akkor, az aktuális jelölt a tökéletes stb. Míg a férfiak jobban képekesek objektívak maradni. Szerelmesek, meg nem lépnének félre, de nem vakok és tudják, hogy a barátnőjük, feleségük éppen átlagos vagy jó nő. Csak ilyenkor a lányok a lényeget nem veszik észre: mindegy, mit gondol a férfi, hogy számára a barátnője, felesége csak ,,átlagos" objektíve, mégis vele vannak. És ez a lényeg.

Nincs ezzel gond, mert ilyen a férfi-női természet, jellem.

2021. aug. 23. 01:17
 140/211 anonim ***** válasza:
100%

De nagy jampi vagy! 😎

2021. aug. 23. 07:27
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!