Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb orális szexélményed életed során?
Figyelt kérdés
Az is érdekel ha adtad, és az is ha kaptad, érdekel a teljes sztori, minél több infóval. Kérlek a nemed és a korod is írd oda a válaszodhoz :)2016. szept. 24. 16:48
181/212 anonim válasza:
Nyalás, de úgy, hogy közben használtunk egy anal plugot is. Akkorát élveztem, hogy el se tudom mondani.
182/212 anonim válasza:
Ilyet mi is szoktunk művelni a csajommal,ő is imádja.Én is.🙂
183/212 anonim válasza:
Étteremben az asztal alatt kinyalt a barátom. Mivel elég sötét volt bent, az asztalterítő is takart meg a sarokban voltunk szerintem kb. senkinek sem tűnt fel, de alig bírtam visszafogni a nyögést. Ilyen hangulatos étterem volt hogy nem vakító lámpák voltak hanem azok a "gyengébb" sárgás fényűek.
184/212 anonim válasza:
Sok volt de pl volt olyan h lezuhanyoztam és a barátnőm az àgyon ült rajtam csak egy türcsi..Lehúzta rólam majd elkezdett puszikat adni rà és a szàjàba vette..utàna szopogatta majd egyre csak nőtt a szàjàban..huhh most is kiráz a hideg milyen jó volt..
185/212 anonim válasza:
Exemmel amikor még csak ismerkedtünk, poénból birkóztunk. Én kerültem fölé, tulajdonképpen a feje pont a lábaim között volt. Egy váratlan pillanatban félrehúzta a bugyim és úgy kinyalt hogy azt hittem elájulok.
186/212 anonim válasza:
Bár nem a legjobb orális élményem,de emlékezetes.
3 hete tartogattam az anyagot,majd egy prosti szájába lőttem,akivel előre megbeszéltük,hogy lenyeli.
Így is lett,kicsit fuldoklott,de teljesítette.
188/212 anonim válasza:
187:
Se előtte, se azóta nem fordult ez elő?
189/212 anonim válasza:
Amikor a csajom vonaton szopott le úgy hogy mögöttünk ültek
190/212 anonim válasza:
Amikor a barátnőm egy kora reggeli arcra üléssel lepett meg. Olyan nyelvorkánnal ajándékoztam meg, hogy le sem akart szállni a számról.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!