Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legjobb orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legjobb orális szexélményed életed során?

Figyelt kérdés
Az is érdekel ha adtad, és az is ha kaptad, érdekel a teljes sztori, minél több infóval. Kérlek a nemed és a korod is írd oda a válaszodhoz :)

2016. szept. 24. 16:48
 191/211 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz lenne kiválasztani egyet, mert rengeteg volt, ugyanattól a nőtől. Mozgatta a nyelvét a fitymafékemen és kicsit még lejjebb, nem bólogatott, a kezével csak a herémet tartotta a markában. Pontosan megérezte, mikor jön a visszafordíthatatlanság, és előtte megállt, mozdulatlanul várt tíz másodpercig, amíg az inger csökkent, és nagyon lassan folytatta. Ezt háromszor megismételte, de az utolsónál már egyetlen mozdulattól robbantam.
2022. dec. 6. 17:52
 192/211 anonim ***** válasza:
91%
191 na egy ilyen technikàval rendelkező nőt tuti elvennék :D
2022. dec. 6. 18:37
 193/211 anonim ***** válasza:
91%
#192, én is így jártam.
2022. dec. 6. 18:49
 194/211 anonim ***** válasza:
100%
Egy alkalmi partnerrel voltam együtt, akivel már régóta terveztem a találkozót és jól sikerült az együttlét, tőle kaptam életem eddigi legjobb orális élményét
2022. dec. 20. 22:16
 195/211 anonim válasza:
90%

Hát őszintén, én imádok szopni, nem osztogattam az exeimnek csak úgy, de aki kapott belőle az mindig azt mondta hogy te jó ég, ezek szerint ő egész életében nem volt leszopva igazából, mert egyszerűen tényleg imádom csinálni, felizgat, és olyan trükköket sajátítottam el, hogy könyvet kellene írni róla, hogy minden nő társam le nyűgözhesse a pasiját. :D

Illetve volt 2 srác akik imádtak nyalni, nagyon jól is csinálták, zseniálisak voltak, és az egyikük OMG, életem legemlékezetesebb konyhai dugása címet is elvitte. (Bocsii, tudom nem hölgyhöz való mondatok ezek:D)

25/L

2023. márc. 3. 21:22
 196/211 anonim ***** válasza:
76%

#195 szóval imádod? " nem osztogattam az exeimnek csak úgy" pedig aki valóban imád az éppen hogy osztogatja, és úgy kell lerángatni róla. nem a tudásodat vonom kétségben. de az imádat szó jelentése nem az amit te csináltál. az az lenne amit én írtam. bocsi de folyton ezt hallom így imádok úgy imádok, de a valóságban meg az van amit leírtál. az nem imádat csak szolok.

nekem az volt mikor találtam egy csajt aki tényleg imádja csinálni, egyszerűen nem akarta abbahagyni, és bármikor bárhol, csinálta, torokra élvezéssel csinálta, szóval nem tudok egyet kiemelni

2023. márc. 3. 21:46
 197/211 anonim ***** válasza:
81%
#196: az én csajom imádja csinálni és ez tényleg abban nyilvánul meg, hogy állandóan szopná a farkamat, az ő kényeztetése alig érdekli.
2023. márc. 3. 23:52
 198/211 anonim ***** válasza:
86%
Egyszerre két nő szopott le egy hónapja.45F
2023. dec. 27. 11:06
 199/211 anonim ***** válasza:
87%
A 195 bemutathatná, hogy is van ez.
2023. dec. 28. 00:55
 200/211 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer ketten megszopattak. Az bomba jo volt.
jan. 14. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!