Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb orális szexélményed életed során?
171:
Ha nem élvezted, miért csináltad?
Egyik exem nagyon szerette a nyalást, nekem pedig ez a fétisem, ezért kipróbáltuk milyen az amikor addig nincs szex, amíg rásegítés nélkül el nem élvezem.
Minden nap nyaltam többször is több orgazmusig. Közben végig állt a farkam, de nem nyúlhattam magamhoz. Volt amikor egy nap 1,5-2órát töltöttem el vele kisebb pihenőkkel😅 Egy pár nap után már hétköznapi helyzetekben is sokat állt fel.
A legtöbbet a csiklóját nyaltam, de egy idő után túl érzékeny lett, így a hüvelyt és időnként a popsit is kényeztettem. A kedvenc pózunk az volt, amikor ráült az arcomra és meglovagolta.
Annyit nyaltam, hogy a nyelvem, állkapcsom folyamatosan zsibbadt volt és berekedtem a sok puncinedvtől, amit nyeltem.
Végül 6nap után sikerült elélveznem és az egyik legintenzívebb orgazmusom volt, amit valaha átéltem. Az csak a hab volt a tortán hogy közben a párom is pont akkor élvezett el.
Utána nem bírtunk magunkkal, mindketten nagyon kívántuk már a szexet is, ő pedig tövig beleült a farkamba, amíg még lüktetett. Meglovagolt és egy 10perc után megint sikerült egyszerre elélveznünk.
28/F
Szextárskereső oldalon megismerkedtem egy 45-ös férjezett nővel.Taliztunk,átült az én autómba,kicsit odébb mentünk ismerkedni.Én simogattam,ő meg leszopott.Pedig elég forgalmas hely volt,délután 3 óra volt.🙂
Azóta is összejárunk néha-néha szexelni.
171:
Mit nem élveztél benne?
Illetve miért csináltad, ha nem élvezted?
Nekem a legnagyobb
A lany szopott melytorokba es megkert h szoritsam ra fejet ahogy tudom es legyek kemeny ne sajnaljam mert elvezi
A vegen fogtam a fejet es dugtam a szajat ahogy tudtam utana ranyomtam es a torkara elveztem el
Nagyon elveztem o elkezdett fulladozni mert nagyin sok ment a torkara pillantra megijedtem aztan mosolygva ramnezett es mondta h neki ez jobb mintha dugtunk volna
Azota keresek ilyen lanyt
Ez masik varosba volt wgy buli utan szerintem sose talalom meg
Es gondolom paran megcsinaltak mar vele
19\f
Egyszer 3asba a vegen egyik a seggem nyalta a masiknam kozbe dugtam a szajat
Legjobb oral amit valaha kaptam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!