Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legjobb orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legjobb orális szexélményed életed során?

Figyelt kérdés
Az is érdekel ha adtad, és az is ha kaptad, érdekel a teljes sztori, minél több infóval. Kérlek a nemed és a korod is írd oda a válaszodhoz :)

2016. szept. 24. 16:48
 171/211 anonim ***** válasza:
96%
Erdös területen, ahol könnyen megláthatnak a vonatból+ kamera is volt a közelben. Az ipse élvezte, én nem annyira... 25/L
2022. aug. 1. 15:27
 172/211 anonim ***** válasza:
100%
Gellért hegyen 69
2022. aug. 30. 17:41
 173/211 anonim ***** válasza:
100%

171:

Ha nem élvezted, miért csináltad?

2022. aug. 31. 13:02
 174/211 anonim ***** válasza:
96%

Egyik exem nagyon szerette a nyalást, nekem pedig ez a fétisem, ezért kipróbáltuk milyen az amikor addig nincs szex, amíg rásegítés nélkül el nem élvezem.

Minden nap nyaltam többször is több orgazmusig. Közben végig állt a farkam, de nem nyúlhattam magamhoz. Volt amikor egy nap 1,5-2órát töltöttem el vele kisebb pihenőkkel😅 Egy pár nap után már hétköznapi helyzetekben is sokat állt fel.

A legtöbbet a csiklóját nyaltam, de egy idő után túl érzékeny lett, így a hüvelyt és időnként a popsit is kényeztettem. A kedvenc pózunk az volt, amikor ráült az arcomra és meglovagolta.

Annyit nyaltam, hogy a nyelvem, állkapcsom folyamatosan zsibbadt volt és berekedtem a sok puncinedvtől, amit nyeltem.

Végül 6nap után sikerült elélveznem és az egyik legintenzívebb orgazmusom volt, amit valaha átéltem. Az csak a hab volt a tortán hogy közben a párom is pont akkor élvezett el.

Utána nem bírtunk magunkkal, mindketten nagyon kívántuk már a szexet is, ő pedig tövig beleült a farkamba, amíg még lüktetett. Meglovagolt és egy 10perc után megint sikerült egyszerre elélveznünk.

28/F

2022. okt. 6. 17:37
 175/211 anonim ***** válasza:
89%

Szextárskereső oldalon megismerkedtem egy 45-ös férjezett nővel.Taliztunk,átült az én autómba,kicsit odébb mentünk ismerkedni.Én simogattam,ő meg leszopott.Pedig elég forgalmas hely volt,délután 3 óra volt.🙂

Azóta is összejárunk néha-néha szexelni.

2022. okt. 6. 18:32
 176/211 anonim ***** válasza:
80%

171:

Mit nem élveztél benne?

Illetve miért csináltad, ha nem élvezted?

2022. okt. 7. 04:02
 177/211 anonim ***** válasza:
95%

Nekem a legnagyobb

A lany szopott melytorokba es megkert h szoritsam ra fejet ahogy tudom es legyek kemeny ne sajnaljam mert elvezi

A vegen fogtam a fejet es dugtam a szajat ahogy tudtam utana ranyomtam es a torkara elveztem el

Nagyon elveztem o elkezdett fulladozni mert nagyin sok ment a torkara pillantra megijedtem aztan mosolygva ramnezett es mondta h neki ez jobb mintha dugtunk volna

Azota keresek ilyen lanyt

Ez masik varosba volt wgy buli utan szerintem sose talalom meg

Es gondolom paran megcsinaltak mar vele

19\f

2022. okt. 7. 09:56
 178/211 anonim ***** válasza:
100%
Kolléganő a munkahelyünk irattárában előttem térdelve leszopott. Nekem az volt az első szájba élvezésem, óriási különbség volt egy "sima" punciba élvezéshez képest.
2022. okt. 15. 09:02
 179/211 anonim ***** válasza:
100%
#178 fuh de irigyellek. Minden vágyam egy ilyen 😍
2022. okt. 15. 15:33
 180/211 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer 3asba a vegen egyik a seggem nyalta a masiknam kozbe dugtam a szajat

Legjobb oral amit valaha kaptam

2022. okt. 15. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!