Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha a partneretek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha a partneretek orálisan elégít ki titeket, akkor az hogy a legjobb és hogy tudtok elmenni?

Figyelt kérdés
Ha csak a csiklót izgatja, vagy ha a szemérem tájékot az is nagyon jó? Tudom, hogy közben használhatom a kezemet is és így mindkettőt egyszerre is tudom. De ha csak a nyelvemet használom, akkor a szemérem tájék izgatásától is el tudtok menni? Szeretik a lányok, ha be is dugjuk a nyelvünket? És ha igen, akkor hogy mozgassuk? Meg bármilyen más tippet is elfogadnék orális szex-el kapcsolatban. Hogyan és mitől lesz nagyon jó nektek?

2016. máj. 10. 01:22
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Esélytelen, hogy elmenjek. Voltam már sok pasival és nővel, csakis punciba vagy popsiba tudok elmenni. Ne dugd be a nyelved, mert rövid!!! Én abból semmit nem érzek. Ujjazd... És kérdezz közben.... jobbra, balra, fel vagy lefele, gyorsan vagy lassan.
2016. máj. 10. 02:37
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
A nyelved bedugásából semmit sem érezni. Szerintem kezd távolabbról, szeméremtájék, comb belső oldala, és csak nagyon lehelletnyire érinteni a csiklót, aztán utána összpontosíts fokozatosan a csiklóra. Ha túl korán túl erősen ingerled a csiklót, valahogy érzéketlenné válik, úgy én például nem tudok elmenni. Aztán fontos a ritmus is, de ez gondolom egyénfüggő, elmagyarázni nem lehet. Ki kell tapasztalni az aktuális pároddal.
2016. máj. 10. 02:53
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Egyetértek #2-vel. Számomra is ez a legbiztosabb út, de nekem általában gyorsabban megy, ha a kezét is használja. Ha még nem vagy benne túl gyakorlott, akkor szerintem először csak az egyikre koncentrálj, és majd ha könnyen megy, akkor jöhet a másik. Ha egyszerre csinálod mindkettőt (idő előtt), lehet, hogy mindkettő rossz lesz a lánynak.
2016. máj. 10. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenkinél más, nem lehet kijelenteni, hogy a lányok csak ezt, vagy csak azt szeretik, de azt biztosan. Én például nem tudok elmenni, ha nyalás közben ujjaznak is, pedig azt mondják, hogy ez minden nőnél tuti. És nem vagyok ezzel egyedül, legalább ketten vagyunk így, mert olvastam itt hasonló kérdést más nőtől.

A partnerre kell figyelni mindig, hogy neki mi a jó, esetleg vele megbeszélni.

2016. máj. 10. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:
97%

Ha ujjazni is akarsz, akkor arról meg annyit, hogy nem úgy kell, hogy egyenes ujjal benyúlsz és csak ki be mozgatod, mert azt megint alig érezni. A hüvely falát kell megérinteni, legérzékenyebb az elülső fala (az oldalsó falakat nem nagyon érezni, a hátsót még igen, de ott ha erősen nyomod esetenként kellemetlen lehet). Azt javaslom, hogy úgy csináld, hogy ha háton fekszik a lány, akkor tenyérrel felfelé fordított kézzel benyúlsz egy vagy két ujjal, ameddig beérsz, majd előre hajlítod az ujjaidat, hogy hozzáérjen és picit benyomja a hüvely elülső falát, és ebben a helyzetben tartva szép lassan kihúzod. Nem a sebesség a lényeg, később kicsit fokozhatod a tempót, de nem kell ki-be rángatni. Ha lassan csinálod, de rendesen simítod végig, az sokkal ingerlőbb, főleg ha közben a csiklót is ingerled. Mellesleg a hüvely elülső falát nemigen tudod annyira nyomni, hogy fájjon, szóval csak bátran (legrosszabb esetben, ha a lány nem ment vécére előtte akkor rájöhet a pisilhetnék :D).

A hüvelybemenet környékét is masszírozhatod körbe, úgy hogy csak az első ujjpercet dugod be, és körbesimítod. Az a rész még minden irányból érzékeny, és itt sem tudsz fájdalmat okozni (hacsak nem szűz), szóval rányomhatod az ujjad rendesen.

Persze ha ujjazást tervezel, körömvágás, kézmosás az alap :).

A nyalást meg már leírták fenn, ha bedugod a nyelved, azt nem érezni, de maga a gondolat izgató lehet, szóval előjátékkánt teljesen jó :). Menetközben szerintem ne kérdezgesd, hogy most jó-e, vagy hogyan. Én például nem tudok elmenni, ha közben dumálnom kell, mert a kérdések elvonják a figyelmemet. Inkább az elején mondd neki, hogy ha valamit máshogy vagy máshol szeretne, szóljon. Így akkor beszélhet amikor ő akar, ha nem akar akkor meg hagyd rá :).

2016. máj. 10. 11:32
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Kezdetnek nyald végig a puncit, mint egy boci, teljes nyelvszélességgel, és ne csak egyszer, alulról felfelé. Majd a nyelved segítségével nyisd ki , furakodj be a szemérem ajkak közé, a csiklót csak picit érintsd, nem kel kapkodni. Nem tudom miért írják itt hogy nem éreznek abból semmit, ha bedugod a nyelved, nagyon finom kellemes érzés, és igen, nyald körbe belül is a bejáratot. Addig játsz, míg elindúl a csípőmozgás, akkor már több is jöhet. Foglalkozz a csiklóval, szopogasd, cumizd, ne állj le egy pillanatra sem az ingerlésével, és közben az ujjaidat is használd bent, vagy gátrész, popsi. Ennyi-tuti siker
2016. máj. 10. 11:40
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

# 6/, ez katasztrófa lenne. Nekem úgy ó, ha csakis a csiklót nyalják, erősen és oldalra, jobbról balra. A szeméremajkakat és a bejáratot nyelvvel hanyagolni. Erősen, gyorsan!!

5. ebből látszik, hogy minden ember más.. akkor előtte beszéljétek meg, hogy szerettek-e beszélgetni közben. Én végig imádok beszélgetni közben, főleg csúnyán.

2016. máj. 10. 13:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam oktató videókat a neten. írd be angolul: How can I make good cunnilingus? sok jó oldal van.
2019. máj. 8. 09:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
2019. máj. 8. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!