Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bejön a legjobb barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a legjobb barátnőm nevelő apja? Ő is szexelne velem? ( lent) 18 /L

Figyelt kérdés
A barátnőm őt tekinti úgymond az igazi apjának .38 éves azt hiszem és nagyon jó pasi. A barátnőm anyjával nincsenek is meg túl jól. Egyszer mikor mentem a baratnomhöz ő nyitott ajtót és mondta hogy milyen csinos vagyok, sokszor bámul. Barátnőm ezt nem vette még észre szerencsére. Meg amikor náluk aludtam akkor én véletlenül a furdoszobaban hagytam a polom és én benyitottam rá ,úgy hogy meztelenül vokt. Mindent láttam :D természetesen bocsánatot kértem ő pedig csak nézett engem és mosolygott és mondta hogy "dehogy baj " . Szexelne velem? ? Hogy kezdeményezzék ? Ma megint ott fogok aludni, bizonyos okok miatt muszáj. Én is csak szexet akarok. Barátnőm nem tudná meg.

2016. máj. 2. 16:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
70%
elég gusztustalan lény vagy, ha ilyet akarsz tenni, iszonyat etikátlan lenne, ha ezt megtennéd
2016. máj. 2. 16:05
 2/28 A kérdező kommentje:
Az ilyen kommentre nincs szükségem. Nem érdekel. Nem csak rajtam múlna
2016. máj. 2. 16:07
 3/28 anonim ***** válasza:
91%
Beszéld meg vele.. Írj neki egy SMS-t.. Vagy valami. Valami kétértelműt, hogyha nem szexelne veled akkor ki tudd magyarázni
2016. máj. 2. 16:07
 4/28 anonim ***** válasza:
61%
Figyi. Ismerek olyat h egy baratnom baratnoje osszejott a baratnom apjaval. Azota egyutt elnek hazasok es van gyerekuk. Pofatlansag de ez a szerelem. 20/F irj ha szeretnel meg valamit.
2016. máj. 2. 16:09
 5/28 Namizou1 válasza:
Írj rá a facebookon
2016. máj. 2. 16:13
 6/28 anonim ***** válasza:
93%
Ezek alapjan benne lenne szerintem.
2016. máj. 2. 16:14
 7/28 anonim ***** válasza:
77%
sajnálom, itt lehet mindenfajta kommentet írni, milyen barát vagy te? elárulom nem csak barátnak vagy nulla, de embernek is, ha ilyet teszel, miért kell belenyúlni más kapcsolatába?... szánalmas
2016. máj. 2. 16:14
 8/28 anonim ***** válasza:
45%
Kacérkodj vele, és majd kiderül h ö is akar e valami többet. De ha sikerül akkor élménybeszámolot kérünk
2016. máj. 2. 16:15
 9/28 A kérdező kommentje:
Ma megyek. Irok majd hogy hogy sikerult :)
2016. máj. 2. 16:16
 10/28 anonim ***** válasza:
97%

A legjobb baratnod apjaval akarsz kavarni. Ha kiderul akkor a szulok elvalnak. Mit gobdolsz ez hogy fog esniva baratnodnek?

Old meg ahohy akatod. En ebben nem fogok segedkezni.

2016. máj. 2. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!