Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a legjobb barátnőm nevelő apja? Ő is szexelne velem? ( lent) 18 /L
Nem mindig a megfelelő ember kívánjuk meg..
De az embernek van esze,,mérlegelj megér-e neked ennyit ?
Elveszítheted a legjobb b,nőd.
Ha fontos számodra nem teszed meg...
Gondolj a következményekre,,azt is feltudod utána dolgozni ha tönkre teszel egy családot?
Mérlegelj mi a fontos neked..
Én is voltam ilyen helyzetben. Tetszett a bnőm apja. Egy ideig csak nézegettük egymâst aztàn ő kezdeményezett,ìrosgatott SMS-eket , de bnőm észrevette a telefonomba meglàtta ,és ràszólt az apjàra. A feleségével,ekkor màr fasìrtba voltak ,folyton veszekedtek, rà 1 év múlva kb elvàltak,de mi mellette folyamatosan kavartunk. Nagyon sokáig voltunk együtt kb 4-5 évig, összeköltöztünk de itt romlott meg az egész dolog. Az lett a vêge,hogy én megcsaltam a pasit és csúnyàn vàltunk el. Enyi.
Szóval a bnőd utàna màr nem lesz a bnőd ,ha ezt megteszed.
Döntsd el mi a fontosabb.
Én a tüdejét kitaposnám annak a "barátnőmnek" aki ezt megtenné. :D Ja, és meg fogja tudni. Egyszer minden kiderül.
18/L
Ha lett volna v,mi már itt dicsekedne vele..
Remélem rájöttek milyen ember,és milyen barát és kivágták az éjszaka közepén az utcára .ezt érdemelné semmi mást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!