Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bejön a legjobb barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a legjobb barátnőm nevelő apja? Ő is szexelne velem? ( lent) 18 /L

Figyelt kérdés
A barátnőm őt tekinti úgymond az igazi apjának .38 éves azt hiszem és nagyon jó pasi. A barátnőm anyjával nincsenek is meg túl jól. Egyszer mikor mentem a baratnomhöz ő nyitott ajtót és mondta hogy milyen csinos vagyok, sokszor bámul. Barátnőm ezt nem vette még észre szerencsére. Meg amikor náluk aludtam akkor én véletlenül a furdoszobaban hagytam a polom és én benyitottam rá ,úgy hogy meztelenül vokt. Mindent láttam :D természetesen bocsánatot kértem ő pedig csak nézett engem és mosolygott és mondta hogy "dehogy baj " . Szexelne velem? ? Hogy kezdeményezzék ? Ma megint ott fogok aludni, bizonyos okok miatt muszáj. Én is csak szexet akarok. Barátnőm nem tudná meg.

2016. máj. 2. 16:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%
Ez azért egy házasság, nem kéne tönkretenni.
2016. máj. 2. 16:17
 12/28 anonim ***** válasza:
95%
hihetetlen, hogy egy 18 éves lány ilyet akar és itt még kapja a remek tanácsokat, szerintem inkább foglalkozz a tanulással más emberek életének tönkretétele helyett
2016. máj. 2. 16:19
 13/28 anonim ***** válasza:
97%

Nem mindig a megfelelő ember kívánjuk meg..

De az embernek van esze,,mérlegelj megér-e neked ennyit ?

Elveszítheted a legjobb b,nőd.

Ha fontos számodra nem teszed meg...

Gondolj a következményekre,,azt is feltudod utána dolgozni ha tönkre teszel egy családot?

Mérlegelj mi a fontos neked..

2016. máj. 2. 16:22
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam ilyen helyzetben. Tetszett a bnőm apja. Egy ideig csak nézegettük egymâst aztàn ő kezdeményezett,ìrosgatott SMS-eket , de bnőm észrevette a telefonomba meglàtta ,és ràszólt az apjàra. A feleségével,ekkor màr fasìrtba voltak ,folyton veszekedtek, rà 1 év múlva kb elvàltak,de mi mellette folyamatosan kavartunk. Nagyon sokáig voltunk együtt kb 4-5 évig, összeköltöztünk de itt romlott meg az egész dolog. Az lett a vêge,hogy én megcsaltam a pasit és csúnyàn vàltunk el. Enyi.

Szóval a bnőd utàna màr nem lesz a bnőd ,ha ezt megteszed.

Döntsd el mi a fontosabb.

2016. máj. 2. 17:08
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Én a tüdejét kitaposnám annak a "barátnőmnek" aki ezt megtenné. :D Ja, és meg fogja tudni. Egyszer minden kiderül.

18/L

2016. máj. 2. 19:34
 16/28 anonim ***** válasza:
58%
Szép kis barátnő lehetsz
2016. máj. 2. 21:45
 17/28 anonim ***** válasza:
na volt valami?:D
2016. máj. 3. 11:42
 18/28 anonim ***** válasza:
51%

Ha lett volna v,mi már itt dicsekedne vele..

Remélem rájöttek milyen ember,és milyen barát és kivágták az éjszaka közepén az utcára .ezt érdemelné semmi mást...

2016. máj. 3. 12:27
 19/28 anonim ***** válasza:
75%
barátnőm barátnőjének sikerült. Persze tönkretette a házasságot és többé nem beszéltek egymással. Majd pár évvel később újra elkezdtek beszélni.
2016. máj. 3. 12:37
 20/28 A kérdező kommentje:
Jól alakult ;)
2016. máj. 3. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!