Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bejön a legjobb barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a legjobb barátnőm nevelő apja? Ő is szexelne velem? ( lent) 18 /L

Figyelt kérdés
A barátnőm őt tekinti úgymond az igazi apjának .38 éves azt hiszem és nagyon jó pasi. A barátnőm anyjával nincsenek is meg túl jól. Egyszer mikor mentem a baratnomhöz ő nyitott ajtót és mondta hogy milyen csinos vagyok, sokszor bámul. Barátnőm ezt nem vette még észre szerencsére. Meg amikor náluk aludtam akkor én véletlenül a furdoszobaban hagytam a polom és én benyitottam rá ,úgy hogy meztelenül vokt. Mindent láttam :D természetesen bocsánatot kértem ő pedig csak nézett engem és mosolygott és mondta hogy "dehogy baj " . Szexelne velem? ? Hogy kezdeményezzék ? Ma megint ott fogok aludni, bizonyos okok miatt muszáj. Én is csak szexet akarok. Barátnőm nem tudná meg.

2016. máj. 2. 16:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi, hogy jól alakult?

Lehetne kicsit többet?

2016. máj. 3. 21:41
 22/28 anonim ***** válasza:
Kamuzik nem làtjàtok? Ha törtênt volna valami itt ecsetelné,hogy mennyire jó volt,meg hogy történt stb .
2016. máj. 3. 21:59
 23/28 anonim ***** válasza:
Nekem mind1 mi történt csak végre alakult valami. Jó lenne egy kis részlet is :D :D . De biztos vagyok benne ha neki jól jött össze és nem tudták meg mázlija van :D :D
2016. máj. 3. 23:07
 24/28 anonim ***** válasza:

Elég kamu szagú így ebben a formában.

Csak azt nem értem meg,hogy ez miért tesz boldoggá valakit,hogy ha szívathatja a népet?

2016. máj. 3. 23:45
 25/28 anonim ***** válasza:
remélem csak kamuzol...
2016. máj. 4. 13:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Kamu.
2016. máj. 9. 19:25
 27/28 anonim ***** válasza:

Légyszi, írd meg nekünk, hogy hogyan, milyen szavakkal kértél bocsánatot a fürdőszobában, amir eaz volt a válasz:

"Dehogy baj!".

Köszi!

2022. máj. 20. 05:39
 28/28 anonim válasza:
Sárkányok Háza, te vagy Alicent Ő Viserys. Kívánom, hogy a vége jobb legyen...
júl. 31. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!