Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt vékony nagymellű lányok? Ha igen, milyen érzés tudni magatokról hogy ti vagytok a legjobb alakú csajok?
Nézzük csak: vékony alkat pipa, nagy mell pipa.
A legjobb alak...
A fenekem sose lesz kerek, ha megszakadok se, de elsőre az fog megint lógni, ha egy kicsit is leadok. Aztán a mellem... de az már talán 14 évesen is lógott, olyan régen ilyen hogy nem is emlékszem. A csípőm olyan mint a 11 éves öcsémnek, semmilyen nőies ruha nem áll rajtam szépen, a hasamra és a derekamra hízok elsőre, szóval szerintem rettenet.
Van két barátnőm, akiknek szép, szabályos homokóra alkata van: kerek formák, darázsderék, fele annyi munkával tök jó nők, rettentően irigylem őket. És minden pasi rájuk veti magát, ha elmegyünk szórakozni. Én meg a vékony alakommal meg a nagy mellemmel mintha láthatatlan lennék.
A másik véglet, hogy a pasik kizárólag a mellemhez beszélnek. Fogadjunk, arcról meg se ismernek másnap...
Lehet, hogy a szilikonos verzióra gondoltál, nem?
Szerinted mi vagyunk a legjobb alakú csajok, de ez izlés kérdése. Gondolom még nagyon fiatal vagy.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!