Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt vékony nagymellű lányok? Ha igen, milyen érzés tudni magatokról hogy ti vagytok a legjobb alakú csajok?
Figyelt kérdés
Ha lehet komoly válasokat várnék!2016. máj. 2. 09:28
31/42 anonim válasza:
Azt megfigyeltem a pasik, ha egy kis mellű nővel flörtölnek a szemét nézik, ha egy nagy mellűvel a mellét, azért röhejes én mindig ezen szórakozok.
32/42 anonim válasza:
Ha neked ez jó , szórakozz ezen xD,...ez a természetes, ha valami eltér az átlagtól azt az emberek megbámulják, legyen szó cicikről, vagy bármiről :D
33/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat. Sajnos nem mind volt az
2017. jan. 20. 10:44
34/42 anonim válasza:
#30 szerintem lehet több fogalmam van róla.
Neked elég az, ha nagyok a dudái... Én egy kicsit igényesebb vagyok annál, mint hogy 2 zsír labdával lenyűgözzenek. ;)
35/42 A kérdező kommentje:
Ha nem vetted volna észre lányoknak lett kiírva a kérdés!!
2017. jan. 20. 19:09
36/42 anonim válasza:
Nem a nagy mell a lényeg, henm a szép formájú. A kicsi, de hegyes, szép, kerek bimbójú, fölfelé álló mellek szerintem sokkal vonzóbbak, akár csak telt testformák. Van egy közmondás: "A sovány tehén még nem gazella."
37/42 anonim válasza:
Nekem jó nagy zsemle, akkora mint egy nagy apai kéz, egy nagy Marku férfi kezébe férne el kényelmesen
És vékony, nem is vékony, inkább karcsú és sportos vagyok.
És tudom,elég visszajelzést kapok a külvilágtól.
38/42 anonim válasza:
Lol gyere ide hencegni utolsó...
39/42 anonim válasza:
Ha szép vékony és nagy cicis akkor nem értem miért hencegés
Vagy úgy értem hogy irogykedés!
40/42 anonim válasza:
Attól h vékony és nagy melle van nem azt jelenti h ök a legjobb alakúak
Az neked ez jönn be az más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!