Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt vékony nagymellű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt vékony nagymellű lányok? Ha igen, milyen érzés tudni magatokról hogy ti vagytok a legjobb alakú csajok?

Figyelt kérdés
Ha lehet komoly válasokat várnék!

#nők #csaj #vékony #nagymellű lányok
2016. máj. 2. 09:28
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
83%
Tapasztalatom szerint a vékonyság nem vonzó a férfiak nagy részének, sportos, kemény, kerek fenékért rajonganak. Rajta vagyok az ügyön :-P
2016. máj. 2. 13:12
 12/42 anonim ***** válasza:
93%
én az agyukra izgulok fel, és nem Hannibal a nevem. :)
2016. máj. 2. 14:12
 13/42 anonim ***** válasza:
23%
Apam, mennyi torekeny egoju kis lapos, B kategorias lany probalja itt menteni a menthetot!
2016. máj. 13. 11:57
 14/42 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem is ők a legjobb csajok, csak amikor elkezdenek meghízni, akkor kezdődik a bibi. Amíg vékonyak, addig csodálatosak és izgatók. Eddig egy ilyet ismertem, de meghízott.

Nem tudom milyen lehet nekik, de szerintem igencsak jó :)

2016. máj. 14. 22:43
 15/42 anonim ***** válasza:
70%
szerintem is ők a legszebbek, én ugyan dagi vagyok és lapos, de a testvérem meg pont olyan, vékony és nagymellű és imád olyan lenni, szóval szerintem biztos jó érzés lehet szépnek lenni:) én sosem tudom meg, be kell érnem azzal, hogy a páromnak én vagyok a legszebb (elvileg..):D
2016. máj. 24. 10:27
 16/42 anonim ***** válasza:
63%

Ha nincs seggük akkor az semmit nem ér..:(

Nekem közepes a mellem, de megfogom csináltatni nagyra.

A fenekem meg tökéletes nem hiába edzek rá :D

és vékony vagyok :)

szerintem magába a nagymell semmit nem ér ahoz az egész testednek fullosnak kell lennie

2016. jún. 2. 15:07
 17/42 anonim ***** válasza:
59%
Hát, én vékony lány vagyok C kosaras mellekkel, és a fenekem is jó hála a sportnak. Az igazság az, hogy szeretem a testemet, és sokat teszek érte, hogy szép legyen, de ettől függetlenül nem a fizikai dolgok miatt érzem magamat jó csajnak. Azért érzem úgy, hogy jó csaj vagyok, mert van eszem és humorom.
2016. jún. 10. 16:09
 18/42 anonim ***** válasza:
69%

Nagy mell???

Ugyan már nem a kilencvenes években vagyunk, a nagy mellek már nem olyan divatosak persze akik azokat szeretik még mindig hangosabbak mint a többi...

Manapság a sportos alkat a menő, nem deszka sportos...

A szép formás cici ami max az egyik tenyeremben elfér :D

2016. jún. 19. 16:56
 19/42 anonim ***** válasza:
80%
Én azt mondom, kis mell, jó segg. Ez a párosítás a legjellemzőbb. A kérdezőnek ez most nem jött be. Csúnyán le lettél szavazva.....
2016. jún. 27. 05:08
 20/42 anonim ***** válasza:
86%
Legjobb alakú? Nekem mondjuk pont a közepes mellű lányok tetszenek. És nekem akkor nem a legjobb alakúak,de szerintem még sok férfi hasonlóan így van vele.
2016. jún. 27. 07:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!