Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legjobb orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legjobb orális szexélményed életed során?

Figyelt kérdés
Az is érdekel ha adtad, és az is ha kaptad, érdekel a teljes sztori, minél több infóval. Kérlek a nemed és a korod is írd oda a válaszodhoz :)

2016. szept. 24. 16:48
 161/211 anonim ***** válasza:
68%
Nekem szoptak, én pedig nyaltam! Úristen! Hová lehet még menni lefelé?
2022. ápr. 7. 21:24
 162/211 anonim ***** válasza:
100%

1 évig tartó munkahelyi affair:

A lépcsőházban, a titokban nyalás/ujjazás/szopás olyan nagyon izgató volt, hogy azt el nem lehet mondani. Állandóan figyelni, hogy ne lásson meg senki, és ha épp jött vki, akkor gyorsan úgy tenni, mintha csak beszélgetnénk.. nagyon izgató volt.

Munka után pedig általában hazavitt, és a kocsiban fejeztük be úgy rendesen.. azáltal, hogy egész nap folyamatosan húztuk egymást a lépcsőházas jelenetekkel, olyan szinten be voltunk indulva már, hogy kb robbanni tudtunk volna mindketten, így a kocsijában történő befejezés mindig nagyon durván jó volt mindkettőnknek.

Egész nap nedves puncival ültem az asztalomnál egy évig, ő meg álló farokkal :D

Aztán sajnos elment a cégtől, és külföldre költözött (mai napig szoktunk beszélgetni, és még mindig izgat, ha rá gondolok, de már 8,5 éve nem találkoztunk.)

2022. máj. 9. 01:54
 163/211 anonim ***** válasza:
37%
maga az aktusokra nem emlékszem, inkább a szituációk, a helyszínek
2022. máj. 9. 12:46
 164/211 anonim ***** válasza:
95%

163:

Köszi a részletes, izgalmas leírást

2022. máj. 9. 14:25
 165/211 anonim ***** válasza:
71%

Adtam-kaptam:

Megismertem egy nőt szexpartner keresőn.

Festett vörös haj,38éves,173cm, karcsú,formás nagy cicikkel, angyalarc...Azonnal végem lett :)

Egy-két hétig csak izgatott levelezés,képküldés, telefonálás volt.

Persze pajzán dolgokról.Aztán végre találkoztunk.Hotelben, nagy franciaágyon, volt egy nagy tükör is a szobában.

Rettentően fel voltunk húzva mindketten.Előjátékként élvezésig nyaltam,majd szopott, aztán szex.

Minden pózban csináltuk, a végén már iszonyú tempóban dugtam,tövig toltam neki,pedig elég nagy a farkam.

Tudtam, hogy szereti popsiba is.Elkezdtem a popsiját izgatni,besikosítóztam,majd átraktam oda is.

Úgy megkeféltem, majdnem elájult.Közben a tükörben néztem magunkat.Vagy 6-8x elélvezett.

Aztán rendszeresítettük az együttléteket.Azóta is azt emlegeti.

Plusz1:

Legénybúcsún prostikkal nyáron.Voltunk vagy 10-en pasik, meg 3 prosti.Mindig nőböl van kevés :)

Bezsúfolódva 2 szobába.Egyik nagydarab haver kiütötte magát, és bealudt.Mivel nem volt sem ülőhely, sem fekvőhely szabad,az egyik prosti a haver hátán lett megdugva.

Aztán kivittük az udvarra haverral, és hármasban szexeltünk, állva a térkövön.Emlékszem, meleg nyári éjszaka volt,

és szerintem láttak is mások, mert elég nyilvános helyen csináltuk.

2022. máj. 9. 14:55
 166/211 anonim ***** válasza:
95%

165 voltam

Bocs,most látom csak,hogy orál volt a kérdés...

2022. máj. 9. 15:31
 167/211 anonim ***** válasza:
93%

A feleségemtől kaptam rengeteg ilyen élményt. Szóval nehéz kiemelni.

- Mivel nagy méretekkel rendelkezek, így sose kaptam mélytorkozást. Párom amikor megtanulta az egy àlom volt nekem. Teljesen el tudja tüntetni. Igazán érzékien, bő nyállal csinálja. Azóta már a torkára élvezést is kipróbáltuk. Az még jobb.

- Amikor első alkalommal ,,megengedte”, hogy bekössem a szemét, a kezeit összekötözzem és kényszerfranciáztattam. Na az egy álom volt.

- Párom beszervezett nekem két fiatal csajszit. Amikor együtt kényeztettek engem isteni volt.

2022. máj. 9. 18:47
 168/211 anonim ***** válasza:
87%

A feleségem 19 éves húga szopott le az autónkban,

amikor egy iszogatós csajbuli után lekéste az utolsó buszt,

és elmentem érte, hogy hazavigyem.

42/F

2022. máj. 9. 21:30
 169/211 anonim ***** válasza:
100%

#70.

Azért megadhatnád neki szegénynek végre, amit megérdemelne már igazán..!

2022. máj. 18. 01:48
 170/211 anonim ***** válasza:
100%
Elaludtam, és arra ébredtem, hogy szopja a csaj a farkam, és pont elélvezek!
2022. máj. 18. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!