Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb orális szexélményed életed során?
Figyelt kérdés
Az is érdekel ha adtad, és az is ha kaptad, érdekel a teljes sztori, minél több infóval. Kérlek a nemed és a korod is írd oda a válaszodhoz :)2016. szept. 24. 16:48
151/211 anonim válasza:
Csaj kutyábany, lába közt a nyaló, mintha 69 menne, hátulról meg dugja a másik a nőt!
152/211 anonim válasza:
150:
Kicsit több gyakorlatiassaggal ember.
A nyaló fél hanyatt fekszik a dugott egyed alatt, fejjel a cuna felé. Simán elfér a hapsi
153/211 anonim válasza:
egyszer egy lábfétises srác nyalogatni kezdte a lábfejem, nagyon bizarr volt eleinte, rettentő kellemetlenül éreztem magam, de mikor láttam, hogy ettől annyira beindul, hogy nemcsak kőkemény lesz a farka, de minden érintés nélkül az előváladék már csöpög belőle, ettől rettentően beindultam és hagytam hogy csinálja, a végére még tetszett is
154/211 anonim válasza:
- feküdtem az ágyon, pasim fölém hajolt és dugni kezdte a torkomat. Utolsó percben kivette és az teliélvezte az arcom, az utolsó lövéseknél még bekaptam neki
- az első anál, amikor szex közben a pasim előbb ujjazta a popsim, majd teljesen váratlanul áttette a másik lyukba, majd bele is élvezett
155/211 anonim válasza:
Még nem volt ilyen élményben részem :( 21/F
156/211 anonim válasza:
155:
Úgy érted semmilyen oralban, vagy csak legjobb nem volt még?
158/211 anonim válasza:
157;
Ha ez zavar akkor menj el prostihoz, de olyanhoz, akinek pozitív beszámolói vannak oralra
159/211 anonim válasza:
Nem tudom ennek mi a pontos neve. De amit fentebb is ìrt valaki hanyatfekve az ágyon a fejem az ágyszélén és a párom ìgy szopat de jó mélyre megy. N
160/211 anonim válasza:
Ennek mélytorkos szopatás a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!