Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb orális szexélményed életed során?
Tavaly ősszel pár hónappal egy csúnya szakítás után elmentem egy haverommal inni. Kicsit berúgtunk, messze laktam, felajánlotta, hogy alhatok nála. Egymásra másztunk, alapból nehezen élvezek el, de ez a srác olyan finom technikával kinyalt, hogy azt hittem összszrom magam. :D Nagyjából 3 perc kellett az orgazmushoz, kicsit sajnáltam is aztán, hogy lett barátnője. :D
Amit én adtam az meg azzal a fiúmmal volt, akivel ősszel csúnyán szakítottunk, nagyon szerette a szerepjátékokat és ha ülve szopom, egy nyári éjjelen nagyon szerettem volna neki kimutatni a szerelmemet, úgyhogy beültettem a fotelbe és nővérkés-orvosos felállásban brutál érzékien leszoptam, a srác percekig remegett utána.
Előző hány éves vagy?
Hol találsz ilyen pasikat? :D
112: Én is tudok így nyalni ;) :D
111: Arra a szopásra nagyon kíváncsi lennék, még olvasni is nagyon jó volt ^^
Leszoptam egy chaten megismert pasit a közeli erdőben.
Nagyjából 2 percig bírta.
F
Amikor én kapom az mindig jó, hálistennek minden pasi akivel eddig voltam elég jó volt benne, így nem tudnék egyet kiemelni.
Amikor én adtam az az volt, mikor fülig belezúgtam egy srácba akit egy fesztiválon ismertem meg, de messzire lakott tőlem, így utána 2-3 hónapig nem is tudtunk találkozni, csak beszéltünk reggeltől estig. Azon a fesztiválon egy csóknál több nem történt köztünk, de már akkor is érződött, hogy működik közöttünk a kémia. Annyira belezúgtam és annyira kívántam, hogy szó szerint majdnem minden este szexuális tartalmú álmaim voltak vele. Amikor végre találkoztunk nem igazán vesztegettem az időt, lényegében amint belépett az ajtón alaposan leápoltam, isteni volt. Előtte is csináltam már, de mikor olyan pasinak csinálod akit tényleg szeretsz, annál jobb dolog a világon nincs. Szorgosan is ismételtem ezt minden nap, amíg nálam volt. :) Ma már együtt élünk, de ezt a jó szokásomat azóta is tartom, az ő legnagyobb örömére.
25/N
35/f
17 éves koromban első barátnőmet felhívtam filmezni,m konkrétan a szörny rt-t akartuk megnézni vhs-en...
Én tök be voltam szarva, mert meg szüz voktam, igazából olyan lámpalázam volt, hogy gondolni sem tudtam a szexre...
A hülye barátnői telebeszélték a fejét, hogy ha egy fiú felhívja "filmezni", akkor az szexet akar... ezért kétségbe volt esve, mert még nem akarta elveszíteni a szüzességét... de belebeszélték a fejébe, hogy ha egyből leszop, akkor én majd nem akarok utána szexet... ezért aztán ahogy beengedtem a lakásba, letérdelt elém, lerángatta a gatyámat, és bevette a szájába... én pedig kb 15másodperc múlva telelőttem a száját, ő meg hírtelen zavarában lenyelni nem akarta, de undorodott töle, de nem számított rá, így az egész a fekete toppján kötött ki... na ebben a pillanatban jött ki a szobájából bátyám :D...
Rettenetesen sírt szegeny csaj... de megnéztük utána a szörny rt-t, majd úgy meg sikerült vígasztalnom, hogy meg aznap elvesztettük a szüzességünket is... szóval mondhatni, az egésznek nem volt semmi értelme :D
De azóta sem volt olyen élményem még prostinál sem, hogy amint belép az ajtón, már le is akar szopni... ezért ez a legjobb szopós élményem... pedig szoptak már le egy párszor...
118:
A csaj szobájából jött ki a bátyád?😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!