Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb orális szexélményed életed során?
Amikor két évfolyamtársam leszopott a főiskolai koliban.
Persze tanulni mentünk, csak aztán előkerült egy néhány üveg vodka is
Amit kaptam, egyik se volt akkora élmény. Nem is vagyok annyira oda, ha engem sz*pnak. Inkább d*gni szeretek.
Viszont nyalni szeretek, főleg egy jó salátás puncit. Volt majdnem egy évig egy ilyen barátnőm, imádtam nyalni. Olyan szép puncival azóta sem találkoztam. Fergeteges élmény volt a kisajkaival játszadozni.
Feleségem egyszer mikor verte és szopta a farkam, elkalandozott a nyelve, izgatta az ánuszom, akkorát élveztem mint még soha
32f
Egy srác egyszer egy elég publikus helyen viszont akkor emberek nélkül nyalt ki, szoknyában voltam így egyszerű volt :) az fantasztikus volt.
Egyszer meg én sz-ptam le őt egy tóparton, ahova biciklizni mentünk. Akkor sikerült először az igazi mélytorkozás úgyhogy nagyon jó volt neki:) L
Egy idősebb nő iszonyatos jól szopott, mélytorkozott és a torkába élveztem el.
Leírhatatlan érzés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!