Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg nevetséges, és/vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nevetséges, és/vagy felháborító, hogy én csak 1-2 év ismertség után fekszek le valakivel?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés a témában egy másik kategóriában, én leírtam, hogy nekem a megismerkedéstől az első együttlétig minimum 1-2 év kell.

Azonnal lepontoztak, azt írták, hogy nevetséges, meg kaptam privátokat, hogy "roha*dt szűzk***a" és hasonlók.

Ez tényleg ennyire felháborító dolog, meg kiröhögni való, meg egyáltalán ennyire ritka?

22 éves vagyok.

2016. szept. 6. 20:18
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Tehat mas szabadon dughat teged, de aki szeretne is esetleg benned tobbet latni mint egy lyuk, annak varnia kell? Hat, ez a logika csucsa :"D.
2016. szept. 7. 15:38
 52/54 A kérdező kommentje:
Milyen "más"? Nem értelek.
2016. szept. 7. 17:13
 53/54 anonim ***** válasza:

Az tényleg elég félelmetes, hogy ennyien fel sem fogták, mit is mondasz, és csak ismételgetik a "várni rád"-dumát..

De egy szó, mint száz, a végére összefoglalásként annyit, hogy igen, amit csinálsz az ritka, életszerűtlen, nem praktikus, és egy kissé nevetséges is. De ez önmagában nem baj, viszont az biztos, hogy van valamiféle személyiségzavarod, ami ezt okozza, mert egy "normális" ember képes sokkal hamarabb kapcsolati mélységbe kerülni mással. Ha ezt elfogadod, és felvállalod, hogy te speciális vagy ilyen téren, oké. De ha mást hülyézel le, hogy mit van ezen kiakadva, az nem oké. Még én is, pedig határozottan aspi vagyok.

24/F

2016. szept. 7. 20:38
 54/54 A kérdező kommentje:

Nem hülyézek le mást, csak nem értem, engem miért kell lehülyézni. Én se szidom azokat, akik már az első randin eljutnak a szexig. Az zavar, hogy másoknak fáj, hogy úgy csinálom, ahogy nekem jó.

Amúgy örülök, hogy végre valaki megértette egyáltalán, amiket írtam :D

2016. szept. 7. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!