Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy két hét ismertség után kérte a nő vagy férfi a másik felet hogy ne dohányozzon?
Szerintem megemlitheted neki,hogy zavar teged a cigi szaga es ize a szajaban. Azt hogy ne dohanyozzon csak hosszabb ido utan kerheted ha mar egy ideje egyutt vagytok.
18/L ( se en Se a parom nem dohanyzunk)
Szerintem mindenkinek el kell tudni dönteni, hogy akar-e egy bagóssal smárolni, vagy sem. Két hét után kérni, hogy ne dohányozzon, elég nagy csacsiság. Arról nem beszélve, hogy egy dohányosnak a két hetes ismeretség kérése kábé annyit ér, mint halottnak a szenteltvíz.
Mondom ezt volt dohányosként.
Dohányzom, a párom nem.
Az elején megbeszéltük, hogy ha a leszokás mellett döntök, akkor annak az én döntésemnek kell lennie, ha elvárja, azzal csak ront a helyzeten.
Megbeszéltük, hogy én tiszteletben tartom az ő igényeit, a jelenlétében igyekszem nagyon visszafogni a dohányzást és gondoskodni a higiániáról. (Ha kettesben vagyunk, akkor tényleg kevesebbet dohányzom, és utána rögtön fogmosás, tisztálkodás következik, de ha hosszabb időt töltünk együtt olyan helyzetben, amikor egyébként többet szoktam dohányozni - pl. dohányzó társaság, közös iszogatás, stb. - akkor ő tartja tiszteletben.)
A helyzet mindkét fél részéről kompromisszumokat igényel. Számomra fontos, hogy egy párkapcsolatban MINDKÉT fél tiszteletben tartsa a másik fél igényeit, szokásait, ezért ha a párom egyoldalúan várná, hogy csak én alkalmazkodjak hozzá, már elvi okokból is bántana.
Így viszont, hogy nem erőlteti a témát, tényleg motivál, és egyre kevesebbet dohányzom, még a végén le is tudok szokni. :) Magamtól, magamért.
Nnomost az egy dolog, hogy két hét után nem kérincsélünk ilyesmit.
A másik, hogy SZÁZ ÉV UTÁN SE!
Ha valami nem tetszik, azt a legelején kell tisztázni. Oszt vagy megoldani, vagy elfogadni, vagy eltűnni a búsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!