Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már hogy két hét ismertsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy két hét ismertség után kérte a nő vagy férfi a másik felet hogy ne dohányozzon?

Figyelt kérdés
2015. szept. 14. 13:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Ki is vagnam abban a pillanatban, pedig en sem dohanyzok. Tudta, hogy cigizik, nem? Akkor ne kerjen ilyet senki a masiktol..
2015. szept. 14. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem megemlitheted neki,hogy zavar teged a cigi szaga es ize a szajaban. Azt hogy ne dohanyozzon csak hosszabb ido utan kerheted ha mar egy ideje egyutt vagytok.

18/L ( se en Se a parom nem dohanyzunk)

2015. szept. 14. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát alap, hogyha tőlem akar vmit a cigit letegye!
2015. szept. 14. 13:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy ideje ugyan már nem dohányzom, de felháborodnék. Miért ismerkedik velem, ha nem vagyok jó úgy, ahogy vagyok, és meg akar változtatni? Ráadásul 2 hét után? Vicc.
2015. szept. 14. 13:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek el kell tudni dönteni, hogy akar-e egy bagóssal smárolni, vagy sem. Két hét után kérni, hogy ne dohányozzon, elég nagy csacsiság. Arról nem beszélve, hogy egy dohányosnak a két hetes ismeretség kérése kábé annyit ér, mint halottnak a szenteltvíz.

Mondom ezt volt dohányosként.

2015. szept. 14. 13:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Dohányzom, a párom nem.

Az elején megbeszéltük, hogy ha a leszokás mellett döntök, akkor annak az én döntésemnek kell lennie, ha elvárja, azzal csak ront a helyzeten.

Megbeszéltük, hogy én tiszteletben tartom az ő igényeit, a jelenlétében igyekszem nagyon visszafogni a dohányzást és gondoskodni a higiániáról. (Ha kettesben vagyunk, akkor tényleg kevesebbet dohányzom, és utána rögtön fogmosás, tisztálkodás következik, de ha hosszabb időt töltünk együtt olyan helyzetben, amikor egyébként többet szoktam dohányozni - pl. dohányzó társaság, közös iszogatás, stb. - akkor ő tartja tiszteletben.)

A helyzet mindkét fél részéről kompromisszumokat igényel. Számomra fontos, hogy egy párkapcsolatban MINDKÉT fél tiszteletben tartsa a másik fél igényeit, szokásait, ezért ha a párom egyoldalúan várná, hogy csak én alkalmazkodjak hozzá, már elvi okokból is bántana.

Így viszont, hogy nem erőlteti a témát, tényleg motivál, és egyre kevesebbet dohányzom, még a végén le is tudok szokni. :) Magamtól, magamért.

2015. szept. 14. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kérném tőle 2 hét után viszont a cigi nálam kizáró ok lehet. Nem tudom elviselni egyszerűen fulladok tőle. Ilyenkor sokszor odébb megyek, de ha azt érzem, hogy itt neki nem szabad dohányoznia, mert tilos és rágyújt akkor szólok neki, hogy nem kéne itt, meg hívhatom a biztonságiakat is, mert jogomban áll friss levegőt szívni. Amennyibe meg tudunk egyezni abban, hogy körülöttem ne cigizzen, akkor még rendben is van, de ha nem és kis híján láncdohányos akkor inkább ott legyen vége a kapcsolatnak.
2015. szept. 14. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Nnomost az egy dolog, hogy két hét után nem kérincsélünk ilyesmit.

A másik, hogy SZÁZ ÉV UTÁN SE!

Ha valami nem tetszik, azt a legelején kell tisztázni. Oszt vagy megoldani, vagy elfogadni, vagy eltűnni a búsba.

2015. szept. 14. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!