Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják sokan azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan azt, hogy egy olyan férfi, akinek sok alkalmi kapcsolata volt, csak átejteni tudna egy nőt, és szinte biztosan hűtlen lenne?

Figyelt kérdés

2015. szept. 14. 00:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Mi alapján kéne azt gondolniuk, hogy stabil kapcsolatra képes érett lélek??
2015. szept. 14. 00:11
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy ezt kell gondolniuk.
 3/19 anonim ***** válasza:
54%

Hm... Én egy atipikus véleményt képviselek, nem nép-szerűt, de paradox módon mégis ez a vélemény a tökéletes magyarázat rá.

Szerintem a promiszkuitás: szenvedélybetegség.

És a szenvedélybetegségnek velejárója a hazudozás és a függés, tehát képtelenség akaratlagosan pláne szerelem által megszabadulni tőle.

A szenvedélybetegnek első - a párja HELYÉT bitorolja - a szenvedélye, függősége, és a párja csak a második lehet a rangsorban.

4/19 anonim ***** válasza:
87%
Mert buták.
2015. szept. 14. 00:13
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
az ilyen férfit kasztrálni kellene
2015. szept. 14. 00:35
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó. És ugyan miért?
2015. szept. 14. 00:40
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem így van. Van 2 bátyám is, unokatesóim is srácok és egyiket sem mondanám ilyen téren szentnek. Szerintem egy ilyen alkalmi dologban mind a két félnek azonos része van benn, most kár emiatt a férfit hibáztatni vagy a nőt sajnálni hogy átejtették. Szerintem ő is épp annyira tudja hogy egy ilyennek mi a vége. :)

Szóval a lényeg hogy mindegyiküknek volt vagy van jól működő normális kapcsolata, de attól még amikor épp nincs valakinek senkije azt csinál amit akar nem?

Most komolyan kasztrálni? Valakit nagyon utálhatsz :D

2015. szept. 14. 00:53
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Mert az ilyen ember képtelen a hűségre. Lila gőze nincs róla, azt se tudja mi fán terem. Ráadásul mennél jobban sérül a személyisége, annál torzabb az én képe önmagáról.
2015. szept. 14. 06:39
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem megerősítést kértem arról, hogy vannak emberek akik tényleg ezt gondolják, mert ezt eddig is tudtam. Meg azt is, hogy nem jól gondolják, legalábbis nem feltétlenül. :D Én a miértre kérdeztem rá.
2015. szept. 14. 07:22
 10/19 anonim ***** válasza:
8%
Pusztán csak egy érzelmi csecsemőnek gondolom. Egyszerűen nem nőtt fel. Ugyanez a nőkre is vonatkozik. Valamiért alkalmatlan hosszútávon elköteleződni, aminek több oka lehet: hormonális, neveltetési, más mikrokörnyezeti > barátok, iskolatársak stb. nyomása > hogy ne legyen kitaszított, ha másképp csinálná, mint ők. Téves önkép miatti kompenzációs cselekménysorozatok> igazolni próbálja magát ezen cselekedeteivel. Érzelmi vakság kiskori sérelmek/felnőttkori sérelmek miatt > elfojtás, elnyomás jellemzi, tagadás is. Ilyesmik.
2015. szept. 14. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!