Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt, hogy egy olyan férfi, akinek sok alkalmi kapcsolata volt, csak átejteni tudna egy nőt, és szinte biztosan hűtlen lenne?
Hm... Én egy atipikus véleményt képviselek, nem nép-szerűt, de paradox módon mégis ez a vélemény a tökéletes magyarázat rá.
Szerintem a promiszkuitás: szenvedélybetegség.
És a szenvedélybetegségnek velejárója a hazudozás és a függés, tehát képtelenség akaratlagosan pláne szerelem által megszabadulni tőle.
A szenvedélybetegnek első - a párja HELYÉT bitorolja - a szenvedélye, függősége, és a párja csak a második lehet a rangsorban.
Szerintem nem így van. Van 2 bátyám is, unokatesóim is srácok és egyiket sem mondanám ilyen téren szentnek. Szerintem egy ilyen alkalmi dologban mind a két félnek azonos része van benn, most kár emiatt a férfit hibáztatni vagy a nőt sajnálni hogy átejtették. Szerintem ő is épp annyira tudja hogy egy ilyennek mi a vége. :)
Szóval a lényeg hogy mindegyiküknek volt vagy van jól működő normális kapcsolata, de attól még amikor épp nincs valakinek senkije azt csinál amit akar nem?
Most komolyan kasztrálni? Valakit nagyon utálhatsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!