Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulna egy 30 éves férfi arra, ha a nő kezdeményezne, de csak alkalmi aktusról/aktusokról lenne szó?
Nagyon vonzódom hozzá, de tudom, hogy nem lehetne ebből komoly kapcsolat. Régóta ismerjük már egymást, külföldön találkoztunk, tartjuk a kapcsolatot interneten keresztül, és elég sokszor találkoztunk is már a munkánk miatt. Az a nagy baj ezzel az egésszel, hogy ő német és Németországban él. De most megint úgy hozta az élet, hogy találkoznunk kell. Már előre tudom, hogy nehéz lesz visszatartanom az érzéseimet, de nem tudom, hogy hogy reagálna a szituációra. Nem szeretnék olyan nőnek tünni, aki mindenkire rámászik és csak a szex kell neki, mert tényleg nem vagyok ilyen. Csak túlségosan vonzz valami hozzá szexuálisan. Ha lépnék is, hogy kezdeményezzek? Csak mondjam meg, amit gondolok, hogy túlságosan kívánom, vagy hogy kéne ilyen szituációban cselekedni?
21/N
szőke árjával akarsz dugni a magyar helyett??
amúgy, ki az, aki nem örülne annak, h csak dugni akar vele egy csaj? kivétel akkor, ha van bnője, vagy nem jössz be neki, vagy totál beléd van zúgva, és többet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!