Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt, hogy egy olyan férfi, akinek sok alkalmi kapcsolata volt, csak átejteni tudna egy nőt, és szinte biztosan hűtlen lenne?
Figyelt kérdés
2015. szept. 14. 00:02
11/19 anonim válasza:
9: Én arra válaszoltam.
És én vagyok a legalacsonyabb pontszámon mégis.
12/19 anonim válasza:
#8 Egyaltalan nincs igazad. Elegge korlatolt vagy ha ezt igy latod.
13/19 Sunshinedoll válasza:
Az alkalmi kapcsolat önmagában nem probléma, akkor probléma, ha kapcsolat mellett voltak alkalmi kapcsolatai, illetve soha nem volt hűséges senkihez, vagy nem vett komolyan egy nőt sem.
14/19 anonim válasza:
Biztos,hogy érdekel bárkinek is a(negatív)véleménye?
Változtat valamin?
Nekem is sok alkalmi kapcsolatom volt korábban,de mégsem csalom a páromat.
Én magamnak el tudok számolni a múltammal.A páromat pedig nem érdekli.Így magasról letojom kinek mi a véleménye :)
F40+
15/19 anonim válasza:
Mert akinek sok alkalmi kapcsolata van, nem azt keresi mint egy monogám megállapodásta vágyó ember.
Nincs ezzel baj, de sokszor csak átvágják a valódi kapcsolatban reménykedőket.
16/19 anonim válasza:
Én pl.komoly kapcsolatot kerestem és monogám típus vagyok.De keresgélés közben ha úgy alakult belementem futó kapcsolatokba is.
14-es
17/19 anonim válasza:
ne torodj sose avval hogy mas mit mond, te csak azert is minnel tobb alkalmi kapcsolatot hozz letre akar az anyaval is a noverevel ha van neki az egesz csaladjaval....mert ezt erdemli sok szinte mind es ha megis komoly kapcsolatra vagysz akkor meg csak probalj meg komoly lenni...kerj tobbet es tobbet fogsz kapni ennyi az egesz ha a no bele ad mindent(szerelmet stb) akkor mar nincs okod tovabb lepni :D max akkor ha fuggovve valsz:)) de ha fiatal vagy akkor nem gond az se
18/19 anonim válasza:
Azért mert az ilyenek sosem változnak meg,SOHA!! Max ideig óráig lenyugodnak,de újra fogják kezdeni a csajozást.
19/19 anonim válasza:
Mert igy van,ezek elvezik a hoditast,mindig ujabb es ujabb not lefektetni.Ebben elik ki magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!