Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg gáz és felháborito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz és felháborito volt, amit csináltam tegnap? (Bővebben lent) 17L

Figyelt kérdés

Tegnap este bulizni voltunk a baratnoimmel, es volt ott egy srac, akivel, hat sokaig szemeztunk, meg minden, szoval felkeltettuk egymas erdeklodeset, na. Egy ido utan o odajott hozzam, aztan eleg gyorsan porogtek az esemenyek, egy kb. fel ora utan smaroltunk meg volt egy kis ide-oda nyulkalas, de tovabb nem mentunk, szamot csereltunk es ennyi. (Ja, amugy ket evvel idosebb nalam)

Idoben hazaertem, nem voltam seggreszeg tehat ugy gondoltam, semmi problema, csak ez a kis "kaland" valahogy edesanyam fulebe jutott, (gondolom az egyik jofej baratnomtol tudja, akik szinten nehezteltek ram emiatt) akit en igy uvolteni meg eletemben nem hallottam, o nem igy nevelt engem, ez az elso lepes ahhoz hogy egy vilagi r.ibancca valjak, stb.

Igazabol nem ertettem ezt a kirohanast...volt mar baratom, anyu tudott rola, szerette, azt is tudta, hogy sok fiu van a kozelemben, tehat nekem ez az egesz fura volt...

Ti mit gondoltok, szerintetek is ennyire felhaborito volt amit csinaltam? Ha anyukam helyeben lettetek volna, mit reagaltok?

Elore is koszi, 17L

2015. jan. 10. 20:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

anyukád kissé demagóg, és prűd :)

Ne foglalkozz vele :D

A srácot meg hívd fel!!!

2015. jan. 10. 20:26
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Semmi gond veled, muterod a hülye.
2015. jan. 10. 20:26
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
csak azért gáz, mert nem én voltam az a srác :D
2015. jan. 10. 20:30
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem alaposan túlreagálta...a "barátnőid" meg nem tudom mire fel nehezteltek rád. Mintha sok közük lenne hozzá...max azt tudnám elképzelni, hogy féltékenyek voltak, amiért a srác téged választott
2015. jan. 10. 20:32
 5/14 anonim ***** válasza:
15%
Ha félóra után smároltatok, meg ide-oda nyúlkálás volt, az elég gáz. Ilyent csak a ribik csinálnak. A következő találkozásnál majd lefektet, különösen akkor, ha te hívod fel.
2015. jan. 10. 20:33
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Semmi rosszat nem csináltál. Anyukád valószínűleg nehezen viseli, hogy nem most fiatal, és emiatt kicsit irigy lehet.
2015. jan. 10. 20:34
 7/14 anonim ***** válasza:
52%
Túlreagálta, vagy a barátnőid adták elő kiszínezve a dolgot.
2015. jan. 10. 20:35
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
Ja, és a srácot hívd fel, ha ő nem hív! : )
 9/14 anonim ***** válasza:
55%

Még jó, hogy lefekszik vele ha akar. Felnőtt nő maholnap eldönti szabadon mit akar.

Másnak meg köze nincsen hozzá. Még muternak sem!

10/14 A kérdező kommentje:

Mar hivott :)))

Nem hinnem, hogy kiszinezve adtak elo, mert anyu ugy mondta el, ahogy tenyleg tortent.

2015. jan. 10. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!